Milyen legyen a közösségi tér az új irodában?

Nehéz manapság minden igénynek megfelelő irodát találni, de egy biztos: a legjobb munkaerő megtalálásához és megtartásához szükség lesz egy közösségi térre, ahol a munkahelyi szünetek hasznosan eltölthetők és ahol a részben home office-ban dolgozó munkavállalók szociális interakciói megvalósulhatnak. Ezen kívül az irodaválasztás másik legnehezebb pontja, hogy eldöntsük mekkora területű irodára és hány íróasztalra lesz szükség.

Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon meg kell találnunk azt az ideális irodaterületet, ahol mindez teljesen a cég profiljához, igényeihez igazítható. Ez pedig igazán gyerekjáték és néhány kattintással megoldható az Irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkciójával.

Ez a lehetőség az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, és a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést hivatott megkönnyíteni, azaz itt kérhetünk egyszerre több hirdetőtől ajánlatot.

Első lépésben kattintsunk az „Ajánlatot kérek!” gombra, itt először a nevünket, email címünket és telefonszámunkat kell megadnunk, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, vagy a főváros mely kerület(ei)ben keresünk irodát, milyen ársávban és minőségben (kategóriában), illetve mekkora helyre van szükségünk. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatunk meg.

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatunk, például ha szeretnénk házon belüli éttermet, a szokásosnál nagyobb tárgyalót, kilátást, tetőteraszt, zuhanyzót vagy akár bicikliparkolót, illetve bármi olyat, amely kicsit is több a szokásosnál.

A keresés tehát minden részletre kiterjedően személyre szabható, így biztosak lehetünk abban, hogy e-mail fiókunkba csak és kizárólag olyan ajánlatok érkeznek majd, amelyek a cégünk igényeinek szempontjából tényleg relevánsak. Tehát nem kell, hogy a drága időnket, energiánkat olyan ajánlatok végigolvasására pazaroljuk, ahol egy vagy több kizáró tényező is akad, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

Spóroljon Ön is az idejével, látogasson el a www.irodahaz.info honlapra és kérjen azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)