Ne ingázz többé! Költözz oda, ahol mindent megtalálsz!

Az agglomeráció már nagyon rég óta töretlen népszerűségnek örvend, egyetlen hátránya: az ingázás ellenére is. De az ingázás sem egy szükséges rossz, amit mindenképpen el kell, hogy viseljünk ahhoz, hogy a vidék csendjét és jó levegőjét élvezhessük. Ahhoz, hogy ezt elérjük, nem kell mást tennünk, mint olyan helyen megválasztani új otthonunkat, ahol óvodák, iskolák, szolgáltatások, üzletek és munkalehetőségek tárháza vár.

Ezt a koncepciót álmodták meg a Tópark – Be My City tervezői is, akik a Biatorbágyi-tó partján felépítettek egy várost a városban, ahol 40 hektárnyi félig beépített és félig zöld területen nemcsak lakásokat, hanem üzleteket, irodákat és egyéb szolgáltatásokat nyújtó épületeket építettek, hogy a városi infrastruktúra és a zöld környezet nyújtotta előnyök mind csak néhány lépésre legyenek otthonától.

A Tópark lakóparkban tehát minden sétatávolságra vagy kerékpárral könnyen elérhető távolságra megtalálható, ami a mindennapi élethez kell, így nemhogy ingázni, de még a helyben történő közlekedéshez sem kell autóba ülni, hiszen minden elérhető az épületeket összekötő, fákkal beültetett passzázsokon vagy bicikliutakon keresztül. Ha pedig valamiért mégis a fővárosba kell utazni, esetleg a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony felé vennénk az irányt, azt is könnyen megtehetjük, hiszen a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, közösségi közlekedéssel pedig mindössze 18 perc alatt Budapesten lehetünk.

CSOK plusszal, családoknak

Tópark – Be My City lakópark tehát kialakítása és a lakóparkot körülvevő zöldövezet okán is ideális családosok számára, különösen, hogy lakáskínálatában az új CSOK Pluszra alkalmas, nagyobb lakások is megtalálhatók. A beruházás első üteme már fel is épült, 240 lakásba már beköltözhettek a boldog tulajdonosok. Az újonnan épülő, második ütemben 50 lakást alakítanak ki, melyek között 49-120 négyzetméter közötti méretű, változatos alaprajzú ingatlanok lesznek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont. Az ingatlanok mind napfényesek és hangulatos kilátással rendelkeznek, egyes lakásokhoz nagy terasz, némelyekhez kis francia erkély is kapcsolódik majd. A lakások mindegyikének kialakításánál csúcsminőségű anyagokat építenek be és a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazzák.

Környezet- és pénztárcabarát megoldásokkal

A legmodernebb műszak megoldások pedig azt takarják, hogy a Tópark lakópark lakásainak rezsije a minőségi hőszigetelésnek és nyílászáróknak, illetve az intelligens vezérlésű hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony lesz és a környezetet is kíméli, ami manapság igen fontos tényező.

Ha tehát Ön természetközeli, infrastruktúrával mégis jól ellátott, ugyanakkor  energiatakarékos, környezetbarát, otthonteremtési támogatásokkal is megvásárolható otthont keres, akkor nézzen szét a Tópark – Be My City kínálatában.

A cikk megjelenését a Tópark lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

A törvénymódosító javaslat már az Országgyűlés asztalán fekszik.

© 2024 (v2.202102)