Ne ingázz többé! Költözz oda, ahol mindent megtalálsz!

Az agglomeráció már nagyon rég óta töretlen népszerűségnek örvend, egyetlen hátránya: az ingázás ellenére is. De az ingázás sem egy szükséges rossz, amit mindenképpen el kell, hogy viseljünk ahhoz, hogy a vidék csendjét és jó levegőjét élvezhessük. Ahhoz, hogy ezt elérjük, nem kell mást tennünk, mint olyan helyen megválasztani új otthonunkat, ahol óvodák, iskolák, szolgáltatások, üzletek és munkalehetőségek tárháza vár.

Ezt a koncepciót álmodták meg a Tópark – Be My City tervezői is, akik a Biatorbágyi-tó partján felépítettek egy várost a városban, ahol 40 hektárnyi félig beépített és félig zöld területen nemcsak lakásokat, hanem üzleteket, irodákat és egyéb szolgáltatásokat nyújtó épületeket építettek, hogy a városi infrastruktúra és a zöld környezet nyújtotta előnyök mind csak néhány lépésre legyenek otthonától.

A Tópark lakóparkban tehát minden sétatávolságra vagy kerékpárral könnyen elérhető távolságra megtalálható, ami a mindennapi élethez kell, így nemhogy ingázni, de még a helyben történő közlekedéshez sem kell autóba ülni, hiszen minden elérhető az épületeket összekötő, fákkal beültetett passzázsokon vagy bicikliutakon keresztül. Ha pedig valamiért mégis a fővárosba kell utazni, esetleg a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony felé vennénk az irányt, azt is könnyen megtehetjük, hiszen a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, közösségi közlekedéssel pedig mindössze 18 perc alatt Budapesten lehetünk.

CSOK plusszal, családoknak

Tópark – Be My City lakópark tehát kialakítása és a lakóparkot körülvevő zöldövezet okán is ideális családosok számára, különösen, hogy lakáskínálatában az új CSOK Pluszra alkalmas, nagyobb lakások is megtalálhatók. A beruházás első üteme már fel is épült, 240 lakásba már beköltözhettek a boldog tulajdonosok. Az újonnan épülő, második ütemben 50 lakást alakítanak ki, melyek között 49-120 négyzetméter közötti méretű, változatos alaprajzú ingatlanok lesznek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont. Az ingatlanok mind napfényesek és hangulatos kilátással rendelkeznek, egyes lakásokhoz nagy terasz, némelyekhez kis francia erkély is kapcsolódik majd. A lakások mindegyikének kialakításánál csúcsminőségű anyagokat építenek be és a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazzák.

Környezet- és pénztárcabarát megoldásokkal

A legmodernebb műszak megoldások pedig azt takarják, hogy a Tópark lakópark lakásainak rezsije a minőségi hőszigetelésnek és nyílászáróknak, illetve az intelligens vezérlésű hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony lesz és a környezetet is kíméli, ami manapság igen fontos tényező.

Ha tehát Ön természetközeli, infrastruktúrával mégis jól ellátott, ugyanakkor  energiatakarékos, környezetbarát, otthonteremtési támogatásokkal is megvásárolható otthont keres, akkor nézzen szét a Tópark – Be My City kínálatában.

A cikk megjelenését a Tópark lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)