A város szívében, mégis távol a zajtól: luxuslakások hétköznapi árakon Zuglóban

Zugló, Budapest egyik legzöldebb kerülete, tökéletes hely azoknak, akik a városi élet nyüzsgését keresik, de vágynak a nyugodt környezetre is. Ez a különleges városrész híres történelmi villaépületeiről, kertvárosi hangulatáról, és gazdag kulturális örökségéről.

A környék építészeti és kulturális öröksége igazi kincsestár, tele csodálatos épületekkel, amelyek olyan híres építészek munkáját dícsérik, mint Lechner Ödön, Lajta Béla vagy éppen Hajós Alfréd. A jól ismert, monumentális építészeti emlékek, mint a Szépművészeti Múzeum, a Nemzeti Galéria és a Vakok Intézete mellett több tucat kevésbé ismert, de gyönyörű épület is rejtőzik itt. A várost gyalog felfedezni vágyóknak Zugló igazi főnyemény, itt lépten-nyomon olyan csodákba botlunk, mint a Stefánia úti Károlyi-Csekonics Rezidencia éppen a hihetetlenül kalandos, sőt, időnként drámai történetű Róheim-villa a Hermina úton, amely hajszál híján az enyészeté lett, ám mára újra régi fényében pompázik.

A környék azonban attól igazán lakható, hogy nem ragadt meg a múltban, hanem a mai igényekre felelve rengeteg szolgáltatást és számos kiváló iskolát, óvodát, üzletet, és orvosi rendelőt kínál.

Itt épül az Albion32 lakópark, amely tökéletesen illeszkedik Zugló építészeti és kulturális hagyományaihoz, miközben megfelel a mai kor igényeinek. Az építészek sikerrel ötvözték a kerület gazdag építészeti örökségének eleganciáját a modern kor technológiai és környezettudatos megoldásaival, így az eredmény egy kortalanul elegáns lakókomplexum lett.

Az Albion32 2025 első negyedévére készül el, és az épületben a 161 lakásból már csak 34 áll rendelkezésre. Az otthonok alaprajza változatos, a tervezők számára fontos szempont volt, hogy ne tucatlakások épüljenek.

A még szabad ingatlanok között egy darab négy szobás, körülbelül húsz háromszobás, hét kétszobás és öt darab egy szobás lakás várja még leendő tulajdonosát a 43 és 120 millió forint közötti ársávban. Ez a változatosság biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen szó akár tágas családi lakásról vagy kisebb, de praktikusan kialakított otthonról.

A lakópark a legmagasabb műszaki színvonalat képviseli, törekedve a környezettudatosságra és az energiatakarékosságra. Az AA energetikai besorolású épület modern technológiákkal, mint a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszer, hőhídmentes szigetelés és 5 kamrás nyílászárók garantálják a lakások kényelmét, miközben jelentős megtakarítást biztosítanak a rezsiköltségeken, és csökkentik a komplexum környezeti lábnyomát is.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. tapasztalata és szakmai múltja biztosítékot jelent a lakók számára, a kedvező fizetési feltételek, mint a 20-80 százalékos fizetési konstrukció pedig tovább növelik a beruházás vonzerejét. A 40 négyzetméter fölötti lakásoknál CSOK Plusz hitel is igényelhető.

A cikk megjelenését az Albion32 lakópark fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)