Kertvárosi álomotthon Mátyásföldről!

A XVI. kerületi Mátyásföld Budapest egyik legnépszerűbb villatelepe, ahol adott a kertvárosi nyugalom, biztonság és zöldövezet, ugyanakkor az infrastruktúra is kiemelkedően jó. Mindezek okán a környék kifejezetten ideális családok számára, találtunk is itt egy nagyszerű családi otthont kerttel, terasszal és kellően nagy élettérrel.

A szóban forgó ingatlan Petőfikertben található, ahonnan a 8-as és 9-es HÉV, valamint buszok, trolik és villamosok is segítik a közlekedést. Emellett számos szolgáltatás megtalálható a közelben, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, kisebb-nagyobb élelmiszerüzletek pedig mindössze pár perc sétával elérhetőek innen.

 

Az ingatlan egy sorház jellegű épület utolsó egysége így jól szeparált, kellően intim, ahol biztosított a nyugalom és a privát szféra is. Az 69 m2-es területén egy tágas, amerikai konyhás nappali, 3 különálló félszoba, egy fürdőszoba és egy külön WC található. A nappaliból léphetünk ki a 12 m2-es teraszra, onnan pedig a 249 m2-es, szeparált, szép, parkosított kertrészbe, ami baráti vagy családi összejövetelek, kerti partik kitűnő helyszíne lehet.

Az ingatlan déli fekvésének köszönhetően a terasz és a kert egész nap természetes napfényben fürdik, aminek köszönhetően a szabadban töltött idő garantáltan pihentetően telik. A kertben egy faház is helyet kapott, ami ideális a kerti szerszámok tárolására. A parkolást pedig saját, felszíni gépkocsibeálló kényelmesen biztosítja.

A ház fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül, de a hőmérséklet nyáron is kellemes a redőnyöknek, valamint a hűtő-fűtő klímáknak köszönhetően.

Ezzel a kivételes ajánlattal azonnal élni kell, vegye fel a kapcsolatot még ma a tulajdonosokkal, hogy megtekinthesse és többet is megtudjon erről a lenyűgöző ingatlanról!

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)