Páratlan luxus páratlan környéken, a Budai-hegység lábánál

Aki egy igazi luxusingatlanban képzeli el a jövőjét és fontos számára a zöld környezet, annak ajánljuk ezt a különleges exkluzív villát Nagykovácsiban, mindössze 6 km-re Budapest II. kerületétől.

A budai agglomeráció azért méltán népszerű, mert gyönyörű természeti környezetben, hegyvidéken, erdőkkel tarkított tájon helyezkedik el, mégis közel a fővároshoz. A környék egyik legkedveltebb települése Nagykovácsi, ami szintén ennek a csodaszép környezetnek köszönheti népszerűségét, az itt található American International School of Budapest-nek köszönhetően pedig igazán elit környékké vált az utóbbi időben.

Ebben a csodaszép és kiváló infrastruktúrával ellátott községben, a hegység lábánál, zöldövezetben, új építésű házak, exkluzív villák által beépített környezetben, egy ősfás telken áll ez a nemrég felépült, elegáns villa, mely hatalmas nappalival és 5 hálószobával várja új lakóit.

A kizárólag prémium minőségű anyagokból épült, belsőépítész tervei alapján készült káprázatos enteriőrrel rendelkező ingatlan az amerikai iskolától mindössze 5 percre fekszik, és rendkívül gyorsan elérhető innen a Széll Kálmán tér és Budapest belvárosa.

Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt, hogy a kertben lévő nagy fákat ne kelljen kivágni, ennek megfelelően helyezték el az épületet, valamint kiemelt jelentőséggel bírt, hogy minőség terén ne kelljen kompromisszumot kötni.

Az ingatlant polírozott mészkő burkolattal készült egyedi kerítés veszi körbe, a kertet parkosításra előkészítették, esővíz gyűjtő ciszternát is kiépítettek az öntözéshez. A telekre elektromos kertkapukon keresztül juthatunk be, a garázs szekcionált garázs kapukat kapott. Az árnyékolást egyedi tervezésű fém pergolák biztosítják, a biztonságról riasztó berendezés gondoskodik.

A 196 nm-es, kétszintes családi ház nagyobb családnak is ideális, földszintjén egy hatalmas amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található zuhanyzós, toalettel is felszerelt fürdőszobával. Ez a szoba az előszobából rögtön megközelíthető, így dolgozószobának ideális. Minden helyiség hatalmas üvegfelületeket kapott, így az egész ház gyönyörű világos, a galériás kialakításnak köszönhetően a nappali rész dupla belmagasságú, hatalmas ablakokkal, így egész nap napfényben fürdik. Az alsó szinthez egy részben fedett, 30 nm-es terasz is kapcsolódik, mely a nappaliból és az étkezőből is megközelíthető. A földszinten található továbbá a garázs, amely közvetlen kapcsolatos az előszobával, illetve egy tároló, ami kintről és a garázsból is megközelíthető.

Az emeleten a szülői hálószoba külön gardróbszobával és káddal, zuhanyzóval, bidével, toalettel felszerelt fürdőszobával rendelkezik. További 3 hálószoba és egy szintén káddal és zuhanyzóval, valamint toalettel is felszerelt fürdőszoba kapott még helyet ezen a szinten. Az emeleten hatalmas, üvegkorlátos terasz fut végig, amely 2 hálószobából és a szülői hálóból is megközelíthető emelő-toló teraszajtókon keresztül. A megfelelő árnyékolást az összes helyiségben elektromos távirányítós redőnyök biztosítják.

Egy ilyen ingatlanból természetesen nem hiányozhatnak a környezettudatos, energiatakarékos megoldások sem, így a ház prémium minőségű falazóelemekből épült, kívülről hőszigetelt és antracit színű, 3 rétegű üvegezésű hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott. A kellemes hőmérsékletet hőcserélős szellőztető rendszerrel kombinált, hőszivattyús, mennyezeti/padló hűtő-fűtő rendszer biztosítja, amely „H” tarifás mérőórára van csatlakoztatva, és a napelem előkészítés is megtörtént, amelynek kiépítése után a költségek tovább csökkenthetők. Fontos megemlíteni, hogy a házba vízlágyító rendszer is beépítésre került.

Az ingatlanban számtalan extra is helyet kapott. A belső tereket belsőépítész által tervezett, 120×120-as burkolatok, egyedi kő burkolatok borítják, az emeletre egyedi műalkotású, üvegkorlátos lépcső vezet fel. A fürdőszobákban minőségi szaniterek, dizájn fürdőkád és walk-in zuhanyzók kerültek beépítésre, mint minden, a beltéri ajtók is egyedi kivitelűek és az egész házban egyedi fénytechnika biztosítja a lenyűgöző világítást exkluzív kivitelű világítótestekkel. A látványterveken látható álomkonyha konyhaszigettel pedig egy héten belül elkészül, így a vételár már ennek az árát is tartalmazza.

Ez az impozáns villa kizárólag Önre vár, hogy beköltözzön, ide már csak a bútorokat kell hoznia. Az ingatlan elhelyezkedése, elosztása és az amerikai iskola közelsége okán családosok számára ideális, CSOK felvehető rá és az áfa is visszaigényelhető, ráadásul azonnal költözhető.

Ha Ön egy valóban zöld környezetben lévő, exkluzív, elegáns villára vágyik, akkor jöjjön el, nézze meg ezt a lélegzetelállító belső terekkel rendelkező, prémium minőségű anyagokból épült családi otthont, és hagyja, hogy lenyűgözze az a páratlan luxus életérzés, amit ez az ingatlan nyújtani tud.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Csak most, három hónappal a történés után derült fény arra, a kormány suttyomban felvett 1 milliárd euró értékben hitelt szövetségesétől, a Kínai Népköztársaságtól.

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyása esetén a 4iG Nyrt.-hez kerülhet a Direct One magyarországi műholdasügyfél-állománya.

© 2024 (v2.202102)