A város fölött, ár alatt: három újépítésű, kész lakás a kerületi átlagnál jóval olcsóbban

Ahogy Budapest IX. kerülete tovább írja a városrehabilitációs sikertörténeteket, egyre több figyelem irányul a környék ingatlanpiacára. Ferencváros, amely az elmúlt években a város egyik legvonzóbb kulturális és gasztronómiai központjává vált, pezsgő élettel teli utcákat és számtalan szabadidős lehetőséget kínál lakóinak. A Trafótól a MÜPA-n át a Nemzeti Színházig, valamint a Bálnától a Budapest Parkig és a Groupama Arénáig terjedő szórakozási lehetőségek széles skálája biztosítja, hogy az itt élők sosem unatkozhatnak.

Ebben a vibráló környezetben épült fel a Pápay Park, amely egyedi lakáskínálattal és kivételes életminőséggel várja azokat, akik a városi nyüzsgés közepette is nyugodt, zöld környezetre vágynak. Ez a projekt, amely a Pápay István utcában kapott helyet, kiváló példája annak, hogyan lehet a modern építészetet és a környezettudatos tervezést sikeresen ötvözni élő városi környezetben. Ez a különleges lakópark nemcsak az otthonkeresők, hanem a befektetők körében is nagy népszerűségnek örvend, ami a Ferencvárosban rejlő lehetőségeket és a kerület kulturális valamint üzleti potenciálját egyaránt tükrözi.

A Pápay Park kiemelkedik a kerületben zajló fejlesztések közül, részben a magas műszaki színvonal és a fenntarthatósági szempontok miatt, részben pedig azért, mert ez a lakópark már elkészült, így már kész tény, hogy aki ide költözik, az egy barátságos, színvonalas lakóközösség része lesz.

Az is igaz, hogy ehhez sietni kell, mivel már csak három lakás várja új tulajdonosát.

Az első ingatlan egy kilencedik emeleti, kétszobás lakás, amely lenyűgöző panorámát kínál Budapestre. A lakás tágas, 14 négyzetméteres teraszának köszönhetően a tulajdonosok saját kis szabadtéri oázist hozhatnak létre. Az optimális tájolásnak köszönhetően a lakás egész nap világos és napfényes.

A második ingatlan egy földszinti, háromszobás, kertkapcsolatos lakás, amely egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik a belvárosi élet dinamikája mellett a zöld területek közelségére és a privát kert nyújtotta nyugalomra vágynak. Ez a lakás tökéletes választás lehet családok számára vagy azoknak, akik szeretik a kertészkedést és a szabadban töltött időt.

A harmadik és utolsó ingatlan egy hetedik emeleti, négyszobás családi otthon, amely a tágasság és a kényelem jegyében lett kialakítva. Az óriási, több mint 30 négyzetméteres terasz kiváló helyszín pihenéshez, közös családi és baráti összejövetelekhez is.

Mindegyik lakás a legmodernebb műszaki megoldásokkal, többek között hőszivattyús hűtés-fűtési rendszerrel rendelkezik, amely nem csak kényelmes lakókörnyezetet biztosít, hanem az alacsony rezsi költségeknek köszönhetően hosszú távon is kedvező befektetés. A BB energetikai besorolású ingatlanok ráadásul lehetővé teszik a zöld-hitel konstrukciók igénybevételét is, ami tovább növeli az ingatlanok vonzerejét.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. nem pusztán lakásokat épít, hanem minőségi otthonokat, közösségi tereket is, ahol az emberek valóban otthon érezhetik magukat. A cég tapasztalata és szakmai múltja biztosítékot jelent a lakók számára, és a még elérhető lakásoknál CSOK Plusz is igénybe vehető.

A cikk megjelenését a Pápay Park fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

A törvénymódosító javaslat már az Országgyűlés asztalán fekszik.

© 2024 (v2.202102)