Extra ajánlatok, különleges helyszínek – tavaszköszöntő újépítésű mustra

El sem hisszük, de végre már a naptár is tavaszt mutat! Talán teljesen még nem hagytuk magunk mögött a hideget, de az utóbbi hetek kellemes időjárása és az egyre gyakoribb madárcsicsergés jó kedvre derít. Ahogy pedig érkezik a tavasz, úgy nézelődünk egyre többet az ingatlanpiacon is, hiszen ilyenkor döntenek a legtöbben a költözés mellett. Válogatásunkban ezért most az újépítésű ajánlatok között mazsoláztunk.

Buda Bright Lakópark

Ahogy Óbuda utcái és parkjai minden évszakban új arcukat mutatják, úgy a Buda Bright is változatos lehetőségeket kínál lakóinak, hogy felfedezzék és megszeressék ezt a különleges városrészt. Az építkezés befejezésének közeledtével a lakópark egyre több figyelmet kap, nem csak az építészeti megoldásai és környezetbarát technológiái, hanem az otthonok sokszínűsége miatt is.

Buda Bright

Az apró garzonoktól a tágas, panorámás teraszokkal rendelkező lakásokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont. A lakásokat úgy tervezték, hogy maximálisan kihasználják a természetes fényt, és a legtöbb lakáshoz tartozik erkély vagy terasz is, ahonnan a lakók élvezhetik a folyó látványát, a budai hegyek csodás panorámáját vagy a város fényeit.

Albion 32 Lakópark

Az Albion32 lakópark tökéletesen illeszkedik Zugló építészeti és kulturális hagyományaihoz, miközben megfelel a mai kor igényeinek. Az építészek sikerrel ötvözték a kerület gazdag építészeti örökségének eleganciáját a modern kor technológiai és környezettudatos megoldásaival, így az eredmény egy kortalanul elegáns lakókomplexum lett.

Az Albion32 2025 első negyedévére készül el, és az épületben a 161 lakásból már csak 34 áll rendelkezésre. Az otthonok alaprajza változatos, a tervezők számára fontos szempont volt, hogy ne tucatlakások épüljenek.

Pápay Park

A Pápay Park kiemelkedik a kilencedik kerületben zajló fejlesztések közül, részben a magas műszaki színvonal és a fenntarthatósági szempontok miatt, részben pedig azért, mert ez a lakópark már elkészült, így már biztos, hogy aki ide költözik, az egy barátságos, színvonalas lakóközösség része lesz. Az is igaz, hogy ehhez sietni kell, mivel már csak két lakás várja új tulajdonosát.

Az első ingatlan egy földszinti, háromszobás, kertkapcsolatos lakás, amely egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik a belvárosi élet dinamikája mellett a zöld területek közelségére és a privát kert nyújtotta nyugalomra vágynak. Ez a lakás tökéletes választás lehet családok számára vagy azoknak, akik szeretik a kertészkedést és a szabadban töltött időt. A második pedig egy hetedik emeleti, négyszobás családi otthon, amely a tágasság és a kényelem jegyében lett kialakítva. Az óriási, több mint 30 négyzetméteres terasz kiváló helyszín pihenéshez, közös családi és baráti összejövetelekhez is.

Loft 52 Társasház

A Loft 52 Társasház üde színfoltja a XIII. kerületnek. Az épület különlegessége már az első pillantásra nyilvánvaló. Az egykori ipari csarnokból újjászülető társasház megőrzi az eredeti struktúra karakterét, ám modern és stílusos otthonokat hoz létre. Az egyedi loft stílusú lakások extra belmagassággal, nyitott terekkel és hatalmas, természetes fényt beengedő ablakokkal büszkélkedhetnek, amelyek maximális élhetőséget és kényelmet nyújtanak a lakóknak.

Loft52

A beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Minden lakás modern, energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszerrel, hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárókkal van felszerelve, amelyek nem csak a fenntarthatóságot szolgálják, hanem hozzájárulnak az alacsony rezsiköltségekhez is. A Loft 52 így azok számára is ideális választás, akik számára fontos az ökológiai lábnyom csökkentése, ugyanakkor nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem terén.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)