Csak Önre vár ez a fényűző álomvilla a Dunától karnyújtásnyira

A luxus szó, különösen az ingatlanpiacon, mára igazán elcsépelt lett. A legtöbb tulajdonos, ingatlanközvetítő ráaggatja minden az átlagosnál csak egy kicsikét is jobb, újabb, felújított ingatlanra. Pedig a luxus eredetileg az egyediséget, a páratlant, a megismételhetetlent jelenti, méghozzá a legmagasabb minőségben. Ezért is szeretnénk a most bemutatott villára inkább a fényűző szót használni.

A Dunához közeli ingatlanban ugyanis tényleg minden egyedi, a tulajdonos kérése szerint készült, ugyanakkor mégsem hivalkodó, a klasszikus, visszafogott elegancia, az egykori arisztokrata villák hangulatának tökéletes megtestesítője. Ha nem tudnánk, hogy a méltán népszerű Római-parton helyezkedik el, azt hihetnénk, hogy a budai hegyvidék valamelyik nagykövetségén, diplomáciai rezidenciáján járunk, de itt a hegyek és fák csendje helyett, a Duna megnyugtató látványa és a folyót ölelő gyönyörű természeti környezet fogad.

Ez a villa tökéletes választás lehet azoknak, akiknek fontos a vízparti környezet, a múlt század arisztokráciájának világát idéző miliő és a nagyobb fogadások tartására is alkalmas tér. A villa ugyanis a prominens vendégek számára egy 46 m2-es, nagy belmagasságú fogadóhelyiséggel is rendelkezik a félemeleten, hatalmas boltíves ablakokkal és tölgyfa zsalúziával. Ez a fogadótér elegáns teret nyújt bármilyen rendezvény, diplomáciai fogadás megtartására, így az ingatlan nemcsak magánszemélyek részére, de diplomáciai testületeknek, vállalkozóknak is ideális, különösen, hogy több parkolóhelyet is biztosít a telken belül és az ingatlan előtt egyaránt.

Nagyobb rendezvények esetén pedig ez a tér tovább bővíthető a nappali, étkező, konyha összesen 90 nm-es alapterületével, ahol olyan különlegességekkel nyűgözhetjük le vendégeinket, mint a nappaliban található, csodálatos Zsolnay cserépkályha, az ebédlőben a 12 személyes cseresznyefa ebédlőasztal a trópusi fa parketták, a gránit burkolatok, a festett ólomkristály ajtóüvegezés, a perzsaszőnyegek, a cseresznyefa bútorzat és a káprázatosan csillogó Swarovski csillárok. Az étkezőből nyíló 20 nm-es, fedett teraszról pedig egyből a gyönyörűen parkosított kertbe léphetünk.

 

Egy elegáns lépcső vezet fel az emeletre, ahol egy tulajdonosi hálószoba vár gardróbbal- és fürdőszobával, ezen a szinten kapott még helyet egy vendégszoba fürdőszobával, illetve négy hálószoba további két fürdőszobával és egy dolgozószoba is. A tulajdonosi lakrész a többi hálószobától elszeparáltan helyezkedik el, így az ingatlan állandó vendégek fogadására is ideális. A gyönyörű hálószobák, fürdőszobák akár egy kisebb szálloda létesítésére is alkalmassá teszik ezt a kis kastélyszerű ingatlant.

Az ingatlan 560 nm-es, és egy teljes uszodaszinttel is rendelkezik, ahol a már többi helyiségben megszokott igényes, exkluzív kialakítás köszön vissza. Az oszlopos díszítésű medencetérben első osztályú mozaikcsempe és gránit őrleményes burkolat fogad itt található a 13×4 méteres, úszásra is alkalmas méretű, vegyszermentesen üzemelő úszómedence, egy finn szauna, egy hatszemélyes jacuzzi, valamint pihenőrész bárral, ahonnan a besüllyesztett köralakú napozórészre és a teraszra lehet kijutni.

A fedett teraszon hagyományos kemence fogad, a gyönyörű, parkosított kertben virágzó növényeket és egy 20 nm felületű kerti tavat találunk, amelyek garantálják, hogy az otthon, a szabadban töltött idő valóban a kikapcsolódásról, a pihenésről szóljon. Az autók parkolását egy kétállásos, zárt garázs biztosítja, ezen kívül több parkolóhelyet is kialakítottak a telken belül és az ingatlan előtt is. Az épületet egy kis előkert választja el az utcától, így az ingatlan kellően intim és csendes is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Négymilliárdból rakja konténerekbe az iskolásokat az Orbán-kormány

Négymilliárdból rakja konténerekbe az iskolásokat az Orbán-kormány

Van, ahol egy teljes konténeriskolát is telepítenek.

Négy helyen már biztosan rekordot hoz az önkormányzati választás

Négy helyen már biztosan rekordot hoz az önkormányzati választás

Csak Baranyában rögtön két helyen is.

Szlovákiai bevásárlás: az erősebb forint még több embert csábíthat

Szlovákiai bevásárlás: az erősebb forint még több embert csábíthat

Egyre több magyar rándul át bevásárolni a határ túloldalára az olcsóbb árak miatt. Ugyanakkor érdemes több dolgot figyelembe venni, ha tényleg spórolni szeretnénk.

Hiába örült a TV2, az RTL nevetett a végén

Hiába örült a TV2, az RTL nevetett a végén

A 19. héten mindkét nagy kereskedelmi csatornának akadt oka az örömre.

© 2024 (v2.202102)