Újra érzed a balatoni lázat? Fedezd fel, hol kezdődik a balatoni luxusélet!

A Balaton nem csak a nyár sztárja, a magyar tenger tavasszal is lélegzetelállítóan gyönyörű. A tó a nyár során a pihenés és kikapcsolódás központi helyszínévé válik, már tavasztól kezdődően hívogatja a természet, a víz és a csend szerelmeseit. Legyen szó akár a vízparti sétákról, a helyi borok kóstolásáról vagy a tó körüli kerékpártúrákról, a balatoni életérzés semmivel nem téveszthető össze. 

Siófok, a Balaton egyik legnépszerűbb városa, kiváló kiindulópontja lehet ezeknek az élményeknek. A város nem csak a nyári bulikról és vízi sportokról ismert; a település egész évben kínál programokat, kulturális eseményeket és gasztronómiai élményeket. A gyönyörű tájak, a könnyen elérhető Balaton-felvidéki Nemzeti Park, és a számos kikapcsolódási lehetőség a jó megközelíthetőséggel együtt verhetetlen párost alkot. 

Wave Siófok Balaton lakópark

Ebben a környezetben bárki megtalálhatja saját szigetét, ahol a hétköznapok zajától távol, mégis minden szolgáltatást elérve élvezheti a balatoni élet minden szépségét.

A Balaton-parti életstílus iránt érdeklődők számára Siófok egy különleges gyöngyszemet rejt: a Wave lakóparkot. Ez a modern beruházás közvetlenül a tó partján helyezkedik el, a projekt két épületből áll, amelyek összesen 131 lakást foglalnak magukban. A projekt tervezésekor különös figyelmet fordítottak az építészeti stílusra is: az Art Deco ihlette hajlított üveghomlokzatok és a tágas, világos terek egyedi atmoszférát teremtenek, amely tökéletesen illeszkedik a balatoni tájba.

Jelenleg az első épületben már csak 12 lakás és egy tároló, míg a másodikban 14 lakás vár vevőre, ezek jellemzően egy és két hálószobás lakások, mindegyikhez tartozik terasz.

A Wave lakópark nem csak elhelyezkedésével tűnik ki: a beruházás során nagy hangsúlyt fektettek a modern technológia és a fenntarthatóság integrálására. A lakások Smart Home rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek nem csak a kényelmet szolgálják, de a fenntartási költségek csökkentéséhez is hozzájárulnak. A lakópark energiaellátása – beleértve a privát feszített víztükrű medencét is – nagy részben megújuló forrásokból származik, ami kedvez a környezetnek és a lakók pénztárcájának egyaránt.

A biztonság is kiemelt figyelmet kapott: a lakópark teljes területét körbekerítették, és zárt beléptető rendszert alakítottak ki, biztosítva ezzel a lakók nyugalmát. Az autótulajdonosok számára pedig elektromos töltőállomásokat telepítettek.

A Wave ideális választás azok számára, akik a Balaton varázsát keresik, de nem akarnak túl sok időt az autóban tölteni, hiszen innen az autópályán könnyen elérhetjük a fővárost vagy az M0 körgyűrűt. Akár aktív kikapcsolódásra vágyunk, akár arra, hogy csendben gyönyörködjünk a balatoni naplementében a teraszunkról, ez a lakópark minden igényt kielégít.

A vevők számára a kivitelező Coral cégcsoport többféle pénzügyi segítséget is nyújt. Egyrészt a vásárlásnál személyre szabott fizetési ütemezést készítenek, másfelől pedig szakembereik igény szerint segítenek a CSOK-kal kapcsolatos ügyintézésben is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)