Jó alaprajz, fél siker: okosan tervezett újépítésű lakásokat kerestünk

Szeretnél újépítésű lakást, de a hideg ráz a tucatlakásoktól? E heti válogatásunkban neked kerestünk okosan megtervezett otthonokat, ahol a praktikum mellett az egyediség is szempont volt.

Buda Bright lakópark

A tavasz új kezdetet jelent a Buda Bright lakóparkban is: a 316 lakásos épületben már csak 26 lakás várja új lakóit, ezek jellemzően két és háromszobás lakások. Ez a népszerűség nem meglepő: ki ne szeretne a reggeli kávéja mellett a Duna-parti panorámában vagy a Budai-hegység látványában gyönyörködni!

Buda Bright
A lakások tervezése során különleges figyelmet fordítottak arra, hogy az otthonokba rengeteg természetes fény jusson, és az alapterületet praktikusan használják ki. Ráadásul szempont volt az egyediség, az épületben található lakások nem egy kaptafára épültek, számtalan elrendezési variáció közül választhatnak a leendő tulajdonosok. Ami viszont mindegyikben közös: minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, ahol egy hosszú nap végén lazíthatunk.

Loft 52 társasház

Egy tipikus loft tágas és levegős, a hatalmas ablakok rengeteg fényt engednek be, míg a fő szerkezeti elemek ipari hangulatot teremtenek. A Loft52 társasház lakásai csodálatosan idézik meg ezt az ipari hangulatot, miközben a 21. századi műszaki megoldásokkal kényelmes életet biztosítanak.

Loft52

A társasházban 3 lépcsőházban összesen 84 lakás található, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A belsőépítészeti kialakítás is tükrözi a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem az épület örökségének részei, amelyek a leendő lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak.

Albion 32 lakópark

A barátságos hangulatú Albion 32 lakópark Zugló belvároshoz közeli részén, az Angol utcában épült, a 160 lakásnak mostanra a háromnegyedét értékesítették már. A lakóparkban az apró stúdiólakásoktól a négyszobás családi otthonokig mindenki megtalálhatja a számára ideális méretet, a még elérhető lakások árai 44 millió forinttól indulnak. Az épületben többféle méretben kialakított mélygarázshelyek és praktikus tárolók is vásárolhatók, tovább növelve ezzel a lakók kényelmét.

A lakópark tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Az AA energetikai besorolású épületekben a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerek, hőhídmentes szigetelés és az energiatakarékos nyílászárók garantálják a lakások komfortját, miközben jelentős megtakarítást biztosítanak a rezsiköltségeken.

Pápay Park

Ez a lakópark már bebizonyította, hogy elegánsan ötvözi a modern városi életet és a környezettudatos megoldásokat: már csak három lakás várja új gazdáját, akik biztosra vehetik, hogy egy szuper közösség részei lesznek. A Pápay park izgalmas alaprajzú, tágas, napfényes lakásokat kínál, közel nulla energiaigénnyel.

Az épületben két szabad lakás az első emeleten helyezkedik el. Az egyik egy 40,51 négyzetméteres lakás, ideális választás lehet egyedülállóknak vagy fiatal pároknak, és befektetési célból ingatlant keresőknek, a másik egy 70,74 négyzetméteres, háromszobás lakás, amely tökéletes lehetőséget kínál családok számára.  Ezek mellett még egy legfelső (kilencedik) emeleti 2 szobás, 47 négyzetméteres otthon vár gazdára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig csak a bokrétaünnepségnél tart a 2021-re ígért szerencsi üveggyapotgyár

Még mindig csak a bokrétaünnepségnél tart a 2021-re ígért szerencsi üveggyapotgyár

A helyi fideszes képviselő már 2020-ban is ezzel a gyárral kampányolt.

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)