Kedvező áron bérelhető irodákat és nagyobb raktárakat is lehet találni kedvező lokációban!

A legjobb lokációkban, a belső kerületekben szinte lehetetlen kedvező áron bérelhető irodát találni, raktárakat pedig talán még annál is nehezebb, különösen, ha a nagy alapterület is fontos. A XI. kerületben azonban van egy irodaház, ahol mindkettő adott.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák közelében helyezkedik el. Az irodaház a közeli Szerémi útnak, valamint a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően könnyen megközelíthető, és könnyen elérhető innen a belváros is.

A 25 nm-es, egészen kicsi irodáktól kezdve, egészen 1600 nm-ig kínálnak itt kiadó irodákat, méghozzá rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is, és kedvező, havi 9 euró + áfa/nm áron.

Raktárak pedig már 50 nm-től egészen 400 nm-ig bérelhetők, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is széles a kínálat. Sőt mivel a raktárak össze is nyithatóak, így 400 nm-nél nagyobb raktárakat is lehet bérelni az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező áron, négyzetméterenként havi 6,5 euró + áfáért. Ma már különösen fontos szempont, hogy az üzemeltetési költség sem magas, négyzetméterenként 1,5 euró + áfát kell érte fizetni havonta irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik, valamint a parkolási lehetőség is adott, parkolóhelyenként 40 eurótól. A kiadó ingatlanok rugalmasan megtekinthetők, ezért, ha valóban kiváló lokációban keres irodát vagy raktárat, ne habozzon.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)