Tökéletes nyaralóhely vagy jó befektetés? Így kombinálhatod a kettőt!

A nyár közeledtével sokan elkezdenek gondolkodni a tökéletes balatoni nyaraláson, de egyre többeknek eszükbe jut az is, hogy a magyar tenger nem csak a nyár sztárja, hanem egész évben gyönyörű. Ideális hely a kikapcsolódásra, pihenésre és befektetésre is.

Siófok pedig a Balaton egyik legnépszerűbb városa, amely az ingatlanbefektetők számára is különleges lehetőségeket kínál, hiszen könnyű megközelíthetősége és a programlehetőségek bősége miatt az itt található ingatlanok különösen jól kiadhatóak, és még a főszezonon kívül is átlagon felül teljesítenek.

Ha pedig a kiadhatóságról beszélünk, a Balaton környékén aligha találhatunk jobb adottságú otthont, mint egy közvetlen vízparti nyaralót egy újépítésű, színvonalas társasházban, mint amilyen a Wave By Coral.

Ez a modern beruházás Siófok szívében, közvetlenül a tó partján található, és két épületben összesen 131 exkluzív lakást foglal magában. Az első épületben már csak 12 lakás és egy tároló, míg a másodikban 14 lakás vár vevőre, ezek jellemzően egy és két hálószobás lakások, mindegyikhez tartozik terasz.

A Wave lakópark nem csak elhelyezkedésével, de műszaki megoldásaival és fenntarthatóságával is kiemelkedik a mezőnyből. A lakópark energiaellátása nagy részben megújuló forrásokból származik, sőt, még a feszített víztükrű medence fűtéséről is hőszivattyú gondoskodik. A fogyasztás optimalizását pedig a távoli irányítást is lehetővé tevő okosotthon rendszer segíti.

A biztonság is egy fontos szempont, ami a Wave lakópark tervezése során kiemelt figyelmet kapott. A teljes terület körbekerített, és zárt beléptető rendszer biztosítja a lakók nyugalmát és biztonságát.

A Wave lakópark építészeti kialakítása is figyelemre méltó. Az Art Deco ihlette hajlított üveghomlokzatok és a tágas, világos terek nem csupán esztétikailag vonzóak, de funkcionalitásukban is megállják a helyüket. Az üvegfelületek maximális természetes fényt biztosítanak a lakásokban, miközben lenyűgöző kilátást nyújtanak a Balatonra. A tervezők megtalálták az egyensúlyt, amellyel az épület egyszerre rímel a tó közelségére és mutat letisztult, elegáns képet.

A projekt különlegessége, hogy a vásárlók számára számos pénzügyi könnyítést és támogatást kínál a fejlesztő. Érdemes átböngészni az elérhető megoldásokat, mint amilyen az egyedi fizetési ütemezések, valamint segítség a CSOK és egyéb támogatások ügyintézésével kapcsolatban.

Egy vízparti lakás nemcsak kiváló menedék a mindennapi stressztől, hanem kitűnő hosszú távú befektetés is, amely stabil hozamot generálhat a jövőben, akár saját használatra szeretnénk, akár kiadás céljából vásároljuk.

A cikk megjelenését a Wave lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Már csak egy hétig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyékbe azok, akik az EP-választáson Magyarország 147 külképviseletének egyikén szeretnének szavazni.

© 2024 (v2.202102)