Acélgerendák és téglák között: amikor a gyárból otthon lesz

A nagyvárosok legmenőbb negyedeiben már régóta nagy divat az ipari örökség újraértelmezése. A valaha füstölgő gyárak, kattogó-pattogó műhelyek újragondolt, karakteres lakások formájában élednek újjá. Egyre többen keresik ezt az egyedi, nyers eleganciát Budapest utcáin is, amikor az ipari környezet maradványait nem leverik, hanem éppenséggel meghagyják, hogy egyedi dizájnelemekké váljanak. A jellegzetes téglafalak és acélgerendák különleges hangulatú otthonainkká lesznek, míg a hatalmas ablakok betöltik a tereket fénnyel. Ez az életérzés szabadságot és kreativitást sugároz – már nem meglepő, ha művészek, dizájnerek gyakran választják új otthonuknak ezeket a loftlakásokat.

Egy nagyváros építészeti arculatának kialakításakor azonban különösen óvatosan kell eljárni. Míg a történelmi belváros patinás épületei közé nehezen illene be a loftok nyers, ipari hangulata, a XIII. kerület esetében organikusan találkozik a múlt és a jelen. A kultúra és innováció fellegvára egyszerre őrzi meg a városrész gyökereinek nyomait, és fogadja be a legmodernebb dizájntrendeket és formabontó építészeti megoldásokat is. Pont ez az egyszerre letisztult és dinamikus karakter teszi alkalmassá a loftéletérzés megtestesítésére.

A Loft 52 Társasház Budapest XIII. kerületében, a Petneházy utcában található, és egyike azon ritka projekteknek, amelyek tökéletesen megvalósítják a loft életérzést. A 84 lakásos társasházban már csak 8 lakás szabad, 2-3 szobás, 56 és 76 négyzetméter közötti méretben. Ezek mindegyike tetőtéri, egyedi stílusú, természetes fényben fürdő otthon.

A társasház elkészült, a műszaki átadás-átvétel megtörtént, és a használatba vételi folyamat hamarosan lezárul. A kulcsrakész lakásokba heteken belül be lehet költözni, így az új tulajdonosok rövid időn belül élvezhetik a loft életstílust.

A Loft 52 lakásai a legmodernebb technológiával és energiatakarékos megoldásokkal vannak felszerelve. A magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók biztosítják az alacsony rezsiköltségeket és a környezettudatos életvitelt. A lakások egyedi tervezése és a minőségi anyagok használata garantálja, hogy a lakók hosszú távon is élvezhetik új otthonukat.

A társasház zárt udvara exkluzív, pihenésre alkalmas parkosított zöldterülettel rendelkezik, amely nyugalmat és kikapcsolódást biztosít a város forgatagában. A biztonságos felszíni parkolók és a teremgarázs több mint 70 gépjármű számára kínál parkolóhelyet, beleértve az elektromosautó-töltő állomásokat is.

A Loft 52 mögött a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) áll, amely hosszú távú tapasztalatával és szakértelmével garantálja a projekt minőségét és megbízhatóságát. A lakások megvásárlásához elérhető a CSOK Plusz hitel, valamint a népszerű 20-80 fizetési konstrukció, amely lehetővé teszi, hogy a vevők csupán a vételár ötödét fizessék ki előre, a fennmaradó összeget pedig az átvételkor.

A Loft 52 lakópark egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik egy különleges, loft stílusú otthont keresnek Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében. A modern design, az energiatakarékos megoldások és a közösségi terek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Loft 52 ne csak egy lakóhely, hanem egy valódi otthon legyen.

A cikk megjelenését a Loft 52 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)