Tágas terek és zöld oázisok: így élheted túl a nyarat Budapesten

Ahogy közeledik a fülledt nyár, egyre többször jut eszünkbe, hogy jó lenne elmenekülni a zsúfolt belvárosból. Azonban a békés falusi élet legtöbbünk számára nem reális opció, így érdemes a városban körülnézni, és olyan környéken keresni lakást, ahol a kánikulában is fellélegezhetünk.

A jó hír az, hogy Budapesten belül is találhatunk olyan zöldövezeteket, amelyek menedéket kínálnak a nyári forróság elől. Zugló, a főváros egyik legzöldebb kerülete, számos parkja, a fák árnyékában megbúvó utcák kellemes klímát biztosítanak, miközben a belváros is könnyen elérhető.

Zugló e sokszínűségét tökéletesen példázza az Albion 32 lakópark, amely az Angol utcában található. Ez a modern épület nem csupán lakásokat kínál, hanem egy olyan életstílust, ahol a kényelem és a fenntarthatóság kéz a kézben jár. A tervezett 160 lakásból most még 46 szabad, ezek között találunk egy személynek ideális stúdiót és tágas, nagyteraszos, három hálós családi otthont is. Minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz is, ahonnan zavartalanul élvezhetjük a pihenést vagy láthatjuk vendégül a barátokat.

A változatos alaprajzoknak köszönhetően minden lakás egyedi karakterrel rendelkezik, a tervezők egyszerre tudták megidézni Zugló és az utcának (és a lakóparknak is) nevet adó Anglia visszafogottan elegáns építészeti hangulatát. A tágas, napfényes belső terek, a modern design és a minőségi anyagok garantálják a kényelmet és a kompromisszummentes életminőséget.

Az Albion 32 nem csak az otthonok kialakításában, hanem a közösségi terekben is kiemelkedik. A parkosított belső kert igazi oázis a város szívében, ahol a lakók pihenhetnek, feltöltődhetnek, vagy akár közös programokat szervezhetnek. A közösségi grillezőhely pedig remek lehetőséget kínál a szomszédok megismerésére és a barátságok ápolására.

A lakóparkban mélygarázshelyek – többféle autóméretre is – és tárolók is rendelkezésre állnak, így az autó és a holmik elhelyezése sem okoz gondot.

A lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. most extra 10 százalék engedménnyel várja az új lakókat. A lakások megvételéhez CSOK plusz hitel is igénybevehető, emellett pedig a különösen népszerű 20-80 fizetési konstrukció is elérhető, amellyel csupán a vételár ötödét kell kifizetni a lakás lefoglalásához, a fennmaradó részt pedig elég az átvételkor kiegyenlíteni.

A cikk megjelenését az Albion 32 fejlesztője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)