Itt a nyár! Nézd, milyen gyönyörű házakat kínálnak a Balaton-felvidéken!

A Balaton-felvidéket magyarországi Provence-ként is szokták emlegetni. Nem is csoda, hiszen a gyönyörű táj és az autentikus Balaton-felvidéki házak mindenkit elvarázsolnak. Mai cikkünkben innen hoztuk el a legszebb eladó házakat.

Levendulással, Pécselyen

Pécsely Öreghegyen, csendes helyen vált eladóvá ez a zártkertként nyilvántartott, több, mint 1000 nm-es telek, melyen egy 100 nm-es, tetőtér beépítéses, panorámás ház áll. A hegyoldali elhelyezkedésnek köszönhetően az épület mindkét szintje külön-külön is megközelíthető. Az alsó szinten borospince, előkészítő, tároló és egy mosdó található, a tetőtéri lakószint közvetlenül a konyha-étkezőbe nyílik, innen jobbra nyílik a panorámás nappali, balra pedig egy közlekedőn keresztül a hálószobát, a gardróbot és a fürdőszobát közelíthetjük meg. A földszinten található egy fedett beálló is, a telken 156 tő pannonhalmi levendulát ültettek.

Szépen felújított ház Balatonedericsen

Balatonedericsen, egy magánút végén található ez az 1900-ban épült, gyönyörűen felújított ház, melynek tetőterében egy külön külső lépcsőn megközelíthető apartman kapott helyet. A felújítás során, mind az építkezés, mind a berendezés során különös gondot fordítottak arra, hogy megőrizzék az autentikus Balaton-felvidéki házak stílusát. Az ingatlan alsó szintjén, a teraszról egy nagy konyha-étkezőbe léphetünk, innen nyílik egy tágas szoba és egy fürdőszoba. A tetőtéri apartmanba egy előszobán keresztül léphetünk, ahonnan egy fürdőszoba és egy konyha-nappali nyílik, innen léphetünk tovább a hálószobába. Az ingatlanhoz egyállásos garázs és két parkolóhely is tartozik. A ház gyönyörű előkerttel rendelkezik, és kapcsolódik hozzá egy külön helyrajzi számon nyilvántartott hátsókert is.

Hatalmas birtok Mencshelyen

A Balatontól 10 km-es távolságban található Mencshelyen vált eladóvá ez a 2,1 hektáros birtok, melyen több épület is helyet kapott, így az ingatlan sokféleképpen hasznosítható. A 2015-ben épült, kétszintes, 280 + 80 nm-es, 6 szobás, 2 fürdőszobás családi ház tökéletes lehet saját otthonnak, a felújított, kétszintes, 80 nm-es vendégház pedig kiadás céljára. A telken található még egy 400 nm-es, jelenleg asztalosműhelyként használt épület ipari árammal, egy több száz éves, teljesen felújítandó, 200 nm-es kúria és egy 70-es években épült, 280 nm-es, felújítandó irodaház. Jó hír, hogy aki ekkora birtokot mégsem szeretne, az a családi házat és a vendégházat külön is megvásárolhatja.

Sarokház két lakóegységgel, Szentbékkállán

Szentbékkállán kínálják eladásra ezt az 1910-ben épült, 2020-ban felújított, U-alakú, tetőtér beépítéses sarokházat, melyben két lakóegység kapott helyet. Az egyik lakóegység földszintjén konyha-étkező, emeletén egy szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A másik lakóegység turisztikai célra ideális, földszintjén konyha-étkező, nappali, hálószoba, 2 fürdőszoba és egy technikai helyiség található, tetőterében egy közlekedőből 4 hálószoba nyílik, mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik. Az épülethez kapcsolódik még egy pince, amely fölött grillterasz lett kialakítva, a telken található még egy szerkezetkész, 100 nm-es, kétszintes épület.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)