Nagyobb raktárt keres jó lokációban? Itt irodát is találhat rugalmas feltételek mellett!

A belső kerületekben raktárt, különösen nagyobb méretű raktárt szinte képtelenség találni, és ez hatványozottan igaz, ha a kamionnal történő könnyű megközelíthetőség is fontos. Ugyanakkor olyan irodát is nehéz találni frekventált elhelyezkedés mellett, ami rugalmas feltételekkel és előnyös áron bérelhető. A XI. kerületben azonban van egy irodaház, ami nagyobb raktárakat és rugalmas feltételekkel bérelhető irodákat kínál, méghozzá nagyon kedvező áron.

Temesvári Business Park a XI. kerületben, a Temesvár utcában, a Szerémi út közelében található, ahonnan az M1-es, M7-es, M0-ás autópályák és a belváros is könnyen elérhető. A tömegközlekedést pedig a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosok és buszok segítik.

Az itt kiadásra kínált irodák mérete 25 nm-től 1600 nm-ig terjed, rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is bérelhetők, kedvező áron, havonta 9 euró + áfa/nm áron.

Raktárakat már 50 nm-től egészen 400 nm-ig lehet bérelni, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is van kínálat, de mivel a raktárak össze is nyithatóak, így 400 nm-nél nagyobb raktárak bérlése is lehetséges az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező havi 6,5 euró + áfa/nm áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, havi 1,5 euró/nm + áfa irodák és raktárak esetében egyaránt.

Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik. A parkolási lehetőség is biztosított, parkolóhelyenként 40 eurótól. A kiadó irodákat, raktárakat rugalmasan lehet megtekinteni, ha Ön kedvező árú irodát, vagy nagyobb raktárt keres kiváló lokációban, akkor mindenképp nézzen szét a Temesvári Business Park kínálatában.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi nap Ukrajnának - pocsék éve van az orosz drónoknak

Történelmi nap Ukrajnának - pocsék éve van az orosz drónoknak

Az orosz-ukrán háború 853. napja volt a keddi. Esti hírösszefoglalónk.

Úgy megverték az RTL-t és a TV2-t, mint még soha – mi történt itt?

Úgy megverték az RTL-t és a TV2-t, mint még soha – mi történt itt?

A 25. hét nézettségi adatai horrort hoztak a kereskedelmi csatornák számára.

Megjelent egy sötét rém a forint feje felett

Megjelent egy sötét rém a forint feje felett

Egyre közelebb ér az euróárfolyam a 400-as szinthez.

Indul a tárgyalás: Ukrajna úton van az EU-tagság felé

Indul a tárgyalás: Ukrajna úton van az EU-tagság felé

Már most elkezdték a tárgyalást.

© 2024 (v2.202102)