Három vízparti és egy tuti loft: heti tippek ingatlant keresőknek

Lokáció, lokáció, lokáció – szól az ingatlanpiac örök parancsolata. Azonban az, hogy mi a legjobb helyszín attól is függ, hogy ki a vásárló. Van, akinek éppen egy tóparti lakás az agglomerációban, van, akinek egy közvetlen Balaton-parti álomotthon, míg lesz olyan, akinek a szívét csak egy stílusos loft lakás tudja megdobogtatni.

Tópark

Városi infrastruktúra természeti környezetben – ezt kínálja Biatorbágyon a Tópark – Be my City lakópark, amely jelenleg az ország legnagyobb szabású ingatlanfejlesztési projektje. A Törökbálinti-tó partján egy vadonatúj városrészt álmodtak meg, amely egyszerre nyújt biztonságos otthont, a hozzá kapcsolódó közösségi szolgáltatásokat, sőt, akár munkahelyeket is. A 20 hektárnyi beépített részen ugyanennyi zöld területet is kialakítottak, ezért a lakók egész évben élvezhetik a természet csodáit. A zöld környezet, a területen megálmodott parkok, játszóterek, kerékpárutak, és hangulatos passzázsok gondoskodnak arról, hogy a lakók igazán békés környezetben kapcsolódhassanak ki.

A Tóparkban sokféle nagyságú és beosztású lakás közül választhatunk, a tervezés során fontos szempont volt, hogy az épületeknek egyedi karaktere legyen, így az összkép egy élő, lélegző városka képét mutassa. A mutatós lakásoknak ráadásul a rezsije is baráti: az épületek szigetelése, a minőségi nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés kedvező fenntartási költségeket biztosítanak.

Wave by Coral Siófok

Egy közvetlen Balaton-parti ingatlan egy megvalósult álom, akár lakásnak, akár nyaralónak használjuk. A Balaton látványába nem lehet beleunni, minden évszakban, minden napszakban csodálatos, akár a napfelkeltében, akár az aranyhídban gyönyörködünk. A Wave by Coral luxuslakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján épül. Közvetlen Balaton-parti fekvése még a luxusingatlanok között is különlegessé teszi, ám az egyediségét nemcsak ennek, hanem az Art Deco által ihletett, hajlított üveg homlokzatának, a rendkívül energiatakarékos üzemelésének és a magas színvonalú beépített anyagoknak egyaránt köszönheti.

Wave Siófok Balaton

Az 5 szintes, modern minimál jegyében épült lakópark két épületből áll, a Wave I. épületében 67, a Wave II.-ben pedig 62 prémium lakást alakítottak ki. A 33 és 150 négyzetméter közötti, Smart Home Technology-val felszerelt okoslakások szinte minden helyiségében audiovizuális eszközöket is beépítettek. Valamennyi lakáshoz Balatonra néző terasz vagy erkély tartozik, a legfelső szinten pedig penthouse lakások vannak.

Zöld Duna Társasház Vác

Vác kitűnő választás, amennyiben a fővárosból szeretnénk elmenekülni, hiszen a Duna-parti kisváros könnyen megközelíthető, infrastrukturálisan fejlett és pezsgő kulturális élettel rendelkezik. Itt épül most a Dunától mindössze 300 méterre a Zöld Duna Társasház, mely energiatakarékos lakásokat kínál. A Duna-parti zöldövezet elhelyezkedése jobb nem is lehetne: az M2, a helyközi és távolsági buszok megállója is a közelben található, ráadásul, mivel közvetlenül itt vezet el a kerékpárút, ha Vác belvárosában van dolgunk, nem is kell autóba ülni, néhány perc alatt biciklivel is elérhetjük.

A társasházban 39 zöldre néző, világos lakás épül földszint + 4 emeleten, a legfelső szinten nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-okkal. A lakáskínálatban a 28 nm-es garzontól a 140 nm-es lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható, 1, 2 vagy akár 3 hálószobával változatos és élhető elosztással, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat.

Loft52 Társasház

A Loft 52 Társasház a modern városi életstílus és a környezettudatosság új hullámát képviseli, amely most kezdi formálni Budapest XIII. kerületének arculatát. Az egykori ipari épület helyén felépülő társasház új életet lehel a történelmi téglafalak közé, az egykori ipari csarnok most impozáns belmagasságú, hatalmas ablakokkal rendelkező, fényárban úszó otthonokká változik.

Loft52

Az épületben 84 lakás várja új lakóit, mindenki számára tökéletes otthont kínálva, legyen szó egyedülállókról, fiatal párokról vagy nagycsaládokról. A garzonoktól kezdve a két hálószobás tágas lakásokig terjedő választék nem csak a térkérdéseket oldja meg zseniálisan, hanem az esztétika frontján is új sztenderdeket állít.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)