Duna-parti lakást keres? Nincs más dolga, mint kiválasztani a panorámát!

Budapesten sok olyan lakást találhatunk, ami közel van a Dunához, de nagyon kevés van közöttük, ami ténylegesen közvetlenül a Duna-parton található. Mai cikkünkben ilyen lakásokat mutatunk, ahol nincs más dolga, mint kiválasztani, hogy a Dunára, a Foka-öbölre, a budai hegyekre vagy a part menti plázsra legyen panorámás.

És ha még azt is elmondjuk, hogy ez a beruházás a 2020-as AA minősítésű EU energetikai előírásoknak is megfelel és nemzetközi szintű elismerésben is részesült? Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen tudjuk, hogy egy ingatlan értékét elsősorban az elhelyezkedése határozza meg, és ebből a szempontból bátran állíthatjuk, hogy a beruházó megtalálta a legtökéletesebb Duna-parti telket a városban.

Mint már említettük, tényleg közvetlenül Duna-parti elhelyezkedésű lakást nehéz találni, hiszen elvétve akad csak beépíthető telek a Duna-parton, a Danubio projekt fejlesztői azonban megtalálták a Duna-part legideálisabb telkét, azaz Vizafogó egyetlen olyan telkét, ami a Duna főága mellett fekszik, egész pontosan a Duna, a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében.

Egy ilyen kivételes, Budapesten egyedülálló és megismételhetetlen helyszínre természetesen kivételes és egyedi épület illik, így született meg a Danubio luxus óceánjárókra emlékeztető, tökéletes tájolású épülete, egy olyan épület, ami része lesz a fák, a víz és a város élő szövetének.

Egy épület, ami tökéletes harmóniát alkot a természettel, hiszen tájolásánál nemcsak arra figyeltek, hogy a lehető legtöbb lakás panorámás legyen, hanem arra is, hogy hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően a lakások világosak legyenek, ugyanakkor mégse melegedjenek fel a legnagyobb nyári melegben sem. Mindezt pedig környezetkímélő hűtés-fűtésrendszerrel is kiegészítették, a lakások kellemes hőmérsékletét ugyanis hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer biztosítja majd. Ezen kívül a lakásokat szellőzőrendszerrel is felszerelik.

Az egész házon körbefutnak az erkélyek, melyek fa hatású burkolatot és üvegkorlátot kapnak, így valóban úgy érezhetjük, mintha egy luxus jacht vagy óceánjáró fedélzetén állnánk, és minden lakáshoz tágas, erkély is tartozik.

A lakásokat úgy alakítják ki, hogy bármikor dinamikusan követhessék életünk változásait, és minden lakásban lesz külön mosó és szárító helyiség, és természetesen a belső burkolatokat is mind magunk választhatjuk ki.

Az épület egy 2 szintes mélygarázst is kap, így nem lesz gond a parkolással sem, de innen nemcsak autóval, hanem akár tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthetjük a Váci úti irodafolyosót, a Duna Plazát, de számtalan étterem, szórakozási és bevásárlási lehetőség, a Dagály fürdő és minden szolgáltatás, iskolák, óvodák, bölcsődék is megtalálhatók a közelben.

Hazatérve pedig egy abszolút felsőkategóriás, nemzetközi elismerésben részesült, BREEAM Excellent díjas házban vár az otthonunk, ahol a Duna-parti plázs, a pár perc sétára található kikötő, a Rákos-patak most megújuló ökológiai zöld folyosója, és a játszótérrel is felszerelt kert nyújt kikapcsolódást minden korosztálynak.


A költözésre pedig már nem kell sokat várni, hiszen a lakások 2021 második félévében átadásra kerülnek, érdemes azonban sietni, hiszen egy ilyen kivételes projektben a lakások 70%-a már gazdára talált.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)