Eladnád az ingatlanod? Egy jó stratégia az, amire szükséged van!

Ingatlant eladni mindenki tud, gondolhatnánk. Csak feladunk egy hirdetést, és máris jönnek az érdeklődők, akik közül kényelmesen kiválaszthatjuk a legnagyobb ajánlatot tévő vevőt. A valóságban azonban ez nem ilyen egyszerű, érdemes rákészülni, és eladósorba került portékánkat úgy prezentálni, hogy az a lehető legtöbb érdeklődő számára érdekes legyen.

Határozd meg jól a célcsoportot!

Az ingatlan paramétereit figyelembe véve érdemes átgondolni, hogy elsődlegesen milyen az a vevőkör, akik várhatóan a leginkább érdeklődnének az ingatlan iránt. Tehát egy 30-35 m2-es garzont nyilvánvalóan nem ajánlunk nagycsaládosoknak, ahogyan egy luxusingatlant sem ajánlunk pályakezdő fiataloknak. A környék és az ingatlan előnyei alapján kell meghatározni a célcsoportunkat, és ennek mentén kell személyre szabni a hirdetést.

Az ár sorsdöntő lehet

Az ingatlan általában a legtöbb embernek a legnagyobb értékű vagyontárgya, így egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi pénzt sikerül érte szerezni, de főként, hogy azért a pénzért mit lehet vásárolni. Éppen ezért mindenki szeretné a lehető legjobb árat kapni az ingatlanáért – de mi van akkor, ha éppen ez áll a siker útjában? Mivel mindenki jó üzletet szeretne kötni és a végén mindenki elégedett szeretne lenni, rendkívül fontos, hogy reális árat szabjunk meg. Érdemes tehát tájékozódni, alaposan megnézni, hogy a környékünkön milyen ingatlanok és milyen összegért keltek el, mi az, amit valóban érdemes elkérni a lakásunkért.

Szerencsére akkor sincs veszve semmi, ha feltűnően sokáig nem jönnek az érdeklődők. Ilyenkor érdemes árat csökkenteni, amiről az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően minden érdeklődő naponta tájékoztatást kap, aki beállította a Hírfigyelőt.

A hirdetés tartalma is kiemelten fontos!

Rossz felbontású fotók, rendetlen lakás, semmitmondó hirdetésszöveg? Ez biztos, hogy nem vezet eredményre, ellenben egy kreatív és informatív hirdetés segít érdekesebbé és vonzóbbá tenni az ingatlant a potenciális vevők számára. Nemcsak az ingatlan fizikai tulajdonságairól, hanem a környék és a környékbeli szolgáltatások pozitívumairól is érdemes beszámolni. Emellett a hirdetésben feltöltött minőségi fotók és videók segítenek jobban bemutatni az ingatlant és vonzóbbá tenni azt a vevők számára.

Nálunk több hatékony kiemelési mód közül is választhatsz!

Az Ingatlantájoló, Magyarország egyik legnagyobb és legrégibb hirdetési oldalaként számos olyan szolgáltatással tud segíteni, amely megkönnyíti ingatlanod eladását. Az Ingatlantájolón pár kattintással feladhatod hirdetésedet, ezután pedig különböző hirdetési csomagok közül lehet választani. Ettől függően a hirdetés megjelenhet a közösségi médiában, amivel további több ezer érdeklődőt érhetsz el, vagy akár partneroldalainkon, az Mfor.hu-n, a Privátbankáron és az Infostarton is szerepelhet.

Ráadásul, ha most hirdetsz a választott kiemelési csomag mellé egy kreditcsomagot is kapsz ajándékként az adott időszakra, ha pedig az ingyenes hirdetésnél maradsz, lehetőséged nyílik 5 képet feltölteni.

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választod, akár a közösségi média oldalunkon is megjelenhet a hirdetésed, mellyel további több ezer érdeklődőt érhetsz el.

 

Az első helyre szeretnél kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres? Most kedvezményesen licitálhatsz az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatásával.
Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheted!

 

Legyen hirdetésed mindig az élvonalban!

Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerének köszönhetően hirdetésed mindig a listaoldalak élén maradhat! A 3 szintű licitrendszernek köszönhetően a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is a lehető legjobb helyre pozícionálhatod hirdetésedet kreditjeid segítségével.

 

Emeld ki hirdetésedet! Kiemelési csomagod mellé most kreditcsomagot is kapsz ajándékként, így hirdetésed hosszú ideig az élvonalban maradhat!

 

A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt.

A cikkírással még több érdeklődőt vonzhatunk be

Az egyik legklasszabb ajánlat, ami megtalálható az Ingatlantájolón, hogy szakértő újságírók cikket írnak eladó ingatlanodról igényeidnek megfelelően, veled szoros együttműködésben, ami az Otthontérkép Magazin felületén jelenik meg. A cikket emellett tovább hirdetik partneroldalaikon és Facebook oldalukon is, így sokszor elérve akár a 20-25 ezres olvasottságszámot is. Olyan népszerű közéleti és gazdasági oldalak tartoznak partneroldalaik közé, mint az Mfor.hu, a Privatbankar.hu és az Infostart.hu.

Hirdethetsz euróban is

Ha ingatlanod olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy okkal számíthatsz külföldi érdeklődők jelentkezésére, például az osztrák határ mentén, Budapest belső kerületeiben vagy a Balatonnál helyezkedik el, érdemes euróban is megadni az eladási árat. Az Ingatlantájolón az érdeklődők a különböző ingatlanokat ár alapján is össze tudják hasonlítani, a pénznemtől függetlenül, a váltás pedig automatikusan, az MNB aktuális árfolyama alapján történik.

 

Ingatlant hirdetnél akár forintban, akár euróban?
Próbáld ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!
Amennyiben az Ingatlantájolón hirdetsz, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanodról, amely négy partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheted ingatlanodat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Nyilvántartásba vette négy párt listáját a június 9-ei európai parlamenti (EP-) választásra pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a rendszerváltás óta még sohasem volt akkora eltérés az egyes közvélemény-kutatások eredményei között, mint most.

© 2024 (v2.202102)