Milliókkal olcsóbban is vehetsz most ingatlant!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, van köztük olyan is, amely tízmillió forintos kedvezménnyel vásárolható meg.

Kétgenerációs, napelemes ház Lajosmizsén

7,5 millió forinttal csökkent az ára ennek a 198 nm-es családi háznak, mely két generáció részére, nagycsaládnak vagy lakás + vállalkozásnak is ideális. A lajosmizsei családi ház így most 83,5 millió helyett 76 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlanban 2 nappali, 5 szoba, 2 fürdőszoba és egy külön WC kapott helyet és számtalan extrával várja új tulajdonosát. A tetőn 6 kW-os napelemrendszer található, konyhabútora tölgyfából készült, kamerarendszerrel és riasztóval védett, klimatizált, a teraszon elektromos napellenző ad árnyékot, a kertben egy szaletli is helyet kapott. Térkövezett, parkosított udvarának gondozását fúrt kút és automata öntözőrendszer segíti, csak hogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

Befektetésnek is ideális ház Balatonalmádiban

Balatonalmádi kedvelt, természetközeli részén található ez a kétszintes családi ház, melynek árát most 179 millióról 174,99 millióra csökkentették. A 254 nm-es ingatlan alsó szintjén előtér, amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba és külön WC kapott helyet. Innen és kívülről is megközelíthető a lépcsőház, így két teljesen külön lakás is kialakítható. A felső szinten nappali, 4 szoba, teakonyha és egy fürdőszoba, valamint egy fedett terasz kapott helyet.

Belső kétszintes lakás a vár alatt

Több, mint 10 millió forinttal csökkent ennek a hangulatos lakásnak az ára, mely az I. kerületben, a Mikó utcában található. A 104 nm-es tetőtéri lakás, így most 159,99 millió helyett 149,9 millió forintért vásárolható meg. Az 1,9 m alatti belmagasságú részekkel a lakás alapterülete a 120 nm-t is eléri. A lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, gardrób és két fürdőszoba, felső szintjén 3 hálószoba kapott helyet, mindkét szinthez egy-egy terasz is kapcsolódik.

Tetőtéri lakás tetőtér beépítési lehetőséggel, Bonyhádon

Egy 1995-ben épült, jó állapotú társasház 3. emeletén kapott helyet ez a tetőtéri lakás, ami azonban még nem a zárószint, a felette lévő tetőtéri szint beépítésével tovább bővíthető. A 91 nm-es ingatlan árát 34,4 millióról 29,9 millió forintra csökkentették. A lakásban 3 szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és WC található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hazai üzemanyagpiaci paradoxon: kétségbeesett kutasok, boldog autósok

Hazai üzemanyagpiaci paradoxon: kétségbeesett kutasok, boldog autósok

A kisebb benzinkutak üzemeltetői szerint az őket sújtó lépések miatt a csőd szélére kerültek. Nem várható komoly árváltozás az Mfor Üzemanyagár-figyelő előrejelzése szerint.

Megint aggasztó hírek érkeztek a kelet-ukrajnai frontról

Megint aggasztó hírek érkeztek a kelet-ukrajnai frontról

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Összeszedte magát a forint

Összeszedte magát a forint

Pénteken erősödött a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és a hetet is nyereséggel fejezte be.

A Fico elleni merénylet után sem hazudtolták meg magukat a hazai kormánypártiak

A Fico elleni merénylet után sem hazudtolták meg magukat a hazai kormánypártiak

Főszerkesztői jegyzet arról, Robert Fico lelövése is apropót adott a kormánypárti sajtónak, hogy „bebizonyítsa”, csak és kizárólag a baloldaliak gyűlölködnek.

© 2024 (v2.202102)