Ezt nézd! Csökkentették néhány nagyszerű ingatlannak az árát a hétvégén!

Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően már 24 órán belül értesülhetsz arról, ha egy, a keresési paramétereidnek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Így soha nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról. Mutatjuk, mely ingatlanoknak csökkent az ára a hétvégén.

Gyönyörűen felújított lakás a Göncz Árpád városközpontnál

A XIII. kerület legkedveltebb részén, egy rendezett, jó állapotú társasház 2. emeletén helyezkedik el ez az 5 éve felújított lakás, mely nappali + 2 hálóval várja új lakóit. A 69 nm-es ingatlan árát most csökkentették 81,9 millióról 79,9 millió forintra. A lakás felújítása során cserélték a nyílászárókat és a burkolatokat, és átalakították az elrendezést. Mindhárom szobája külön nyílik, a nappaliból egy gardróbszobát is leválasztottak. Az ingatlan ára a teljes berendezést és gépeket is magában foglalja.

Nagy családnak erdő közelében, Debrecenben

15 millió forinttal csökkentették ennek a szépen felújított családi háznak az árát, mely Debrecen Alsójózsán, az erdő közelében található. A 167 nm-es ingatlan így most 125 millió helyett 110 millió forintért vásárolható meg. A tetőtér beépítéses családi ház földszintjén előszoba, terasz kapcsolatos, amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, külön WC és spájz kapott helyet, a felső szinten 2 erkély kapcsolatos szoba, egy fürdőszoba és egy gardrób található. Az ingatlan 1989-ben épült, 2015 és 2018 között esett át nagyobb felújításon, ekkor kicserélték a teljes víz- és villanyvezeték hálózatot, a nyílászárókat és az ingatlan kondenzációs kazánt kapott.

Belső kétszintes álomlakás Nyíregyházán

Nyíregyházán, A Bujtosi-tó közelében, egy 2011-ben épült társasház 2. emeletén kínálják eladásra ezt a belső kétszintes, tetőtéri lakást. A 85 nm-es ingatlannak 48,9 millióról 46,9 millió forintra csökkentették most az árát. A lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC kapott helyet, a nappalihoz loggia is kapcsolódik. A felső szinten egy hálószoba és egy mosókonyha helyezkedik el, melyben egy WC és egy kézmosó is helyet kapott.

Befektetésnek kiváló lehetőség 30 percre a Balatontól

Csaknem 10 millió forinttal csökkentették az árát ennek a Somogyi-dombságban található kúriának Alsóbogáton. A Balatontól mindössze 30 percre, a zenélő 67-es út közelében elhelyezkedő, 171 nm-es ingatlan így most 109 millió helyett 99,8 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan az 1990-es évek elején épült, a 2000-es évek elején lett felújítva, 3 lakrésszel rendelkezik, udvarából a somogyi dombokra és a völgyben fekvő halastóra nyílik gyönyörű kilátás, így turisztikai célra kiváló. A kertben gyümölcsös és szőlő ültetvény is található, az ingatlanban egy borospince is helyet kapott. Mindegyik lakrész rendelkezik saját konyhával és fürdőszobával, illetve cserépkályhával és kandallóval. Az egyik lakrészben amerikai konyhás nappali és egy háló, a másikban külön étkező, külön konyha és egy háló található, a harmadik lakrés egyszobás. Az épületben egy duplagarázs is helyet kapott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

Erről is beszélt a Klasszis Média szubjektív műsorában, az Ez Viszont Privátban Bózsó Péter, Litván Dániel és Wéber Balázs.

Ön K&H-ügyfél? Akkor most bosszankodhat

Ön K&H-ügyfél? Akkor most bosszankodhat

Technikai hiba miatt nem elérhető a K&H mobilbankja, illetve az e-bank szolgáltatás vagy annak egyes funkciói, a hiba elhárításán már dolgoznak.

Vidámabban pünkösdözik,  ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Vidámabban pünkösdözik, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Szokatlanul erős a forint.

Indulhat a nagy mozgósítás Ukrajnában

Indulhat a nagy mozgósítás Ukrajnában

Ez történt, amíg Ön aludt.

© 2024 (v2.202102)