Vásárolj kedvezménnyel! Ezeknek az ingatlanoknak csökkent az ára a napokban

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkent az ára.

Mesebeli, panorámás házikó a Balaton-felvidéken

Több, mint 8 millió forinttal csökkent az ára ennek az üdülőnek, mely a Keszthelyi-fennsíkon elhelyezkedő Lesencefaluban található. A 80 nm-es ingatlan szép állapotú, panorámás a tanúhegyekre és a Balatonra, árát 114,9 millióról 106,45 millió forintra csökkentették. A házikó alsó szintjén nappali, konyha-étkező, kamra, WC, a tetőtérben 2 szoba és egy fürdőszoba található. A házhoz hatalmas, 5704 nm-es telek kapcsolódik szőlővel, gyümölcsfákkal, nagy fedett teraszán sütögető is helyet kapott, az ingatlanhoz garázs is tartozik. A házba az elektromos áram be lett vezetve, vízellátása esővízzel történik.

Wellness-részleg használattal Fertőszentmiklóson

Fertőszentmiklóson, egy 1998-ban épült, wellness részleggel rendelkező ház földszintjén található ez a gyönyörűen felújított, 112 nm-es lakás, mely most 99,9 millió helyett 94,2 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával, külön mosdóval és egy háztartási helyiséggel rendelkezik. A lakás 2020-ban esett át teljes felújításon.

Frissen felújított kislakás Nagykőrösön

Nagykőrös belvárosában található ez a 2. emeleti, nappali + 1 hálós, erkélyes lakás, melyet 2023-ban kompletten felújítottak. A 60 nm-es lakásnak most 32,9 millióról 29,9 millióra csökkentették az árát. A felújítás során cserélték a villany- és víz hálózatot, a nyílászárókat, a burkolatokat, illetve a közlekedőben és a konyhában beépített szekrények lettek kialakítva, a nappaliban pedig egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. A vízórát is lecserélték, így már nem kell diktálni mert kívülről a szolgáltató olvassa le. Meleg víz ellátása és fűtése központilag történik egyedi mérővel! A konyhabútor és a képeken látható bútorok a vételár részét képezik!

Újszerű ház hőszivattyúval Rákoskeresztúron

A XVII. kerületben, Rákoskeresztúron kínálják eladásra ezt a 2018-ban épült ikerfelet, melyhez 363 nm-es telek tartozik. A kétszintes, 115 nm-es ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, árát 110 millióról 106 millió forintra csökkentették. A ház alsó szintjén amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdőszoba és gépészeti helyiség található, az emeleten kapott helyet 3 hálószoba és egy fürdőszoba. Nappalija teraszkapcsolatos, az emeleti hálószobák közül kettőhöz egy közös erkély kapcsolódik. Az ingatlanhoz egy könnyűszerkezetes garázs is tartozik, fűtését hőszivattyú biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)