Szuper nyaralók a Balaton északi partjáról

Csodás hegyek és még csodásabb borok jellemzik a Balaton északi partját, persze a tó hűsítő hullámain kívül. Az északi part ideális azoknak, akik nem szeretik egész nap a strandon süttetni magukat és szívesen kirándulnának. Mai cikkünkben innen hozunk néhány szuper nyaralót.

50 méterre a vízparttól, Badacsonytomajon

Badacsonytomaj Badacsonyörs részén vált eladóvá ez a családi ház, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. A 110 nm-es, tetőtér beépítéses ingatlan 2014-ben nyerte el mai formáját. Alsó szintjén konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC és háztartási helyiség kapott helyett. Tetőterében nappali, további 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. A földszinti részhez két terasz, az emelethez egy erkély kapcsolódik. Kertje szép, ápolt, gondozott.

Két generációnak, Keszthelyen

Két generáció részére vagy idegenforgalmi hasznosításra is tökéletes ez a tetőtér beépítéses ház, melyben két külön bejáraton megközelíthető lakrészt alakítottak ki. A földszinti lakrészben amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és egy hálószoba, a tetőtéri lakrészben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. A ház alatt nagy pince található, a ház mellé épült egy szerelőaknás garázs is. A földszinti részhez nagy, kertkapcsolatos, L-alakú terasz, a tetőtéri részhez 2 erkély kapcsolódik.

Medencével Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy csendes utcájában, a Balatontól 15 perces sétára bukkantunk erre a hangulatos nyaralóra, amelynek udvarán egy 41 köbméteres, fedett medence is található. Az épület tetőtér beépítéses, összesen 100 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. Földszintjén előszoba, nappali, étkező-konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, a nappalihoz fedett terasz is kapcsolódik. Az emeleten 3 szoba és egy fürdőszoba található, az egyik szobából panorámás erkély nyílik. A kertben található még egy 20 nm-es melléképület.

Nádfedeles, panorámás családi ház Balatongyörökön

Balatongyörökön, a Szépkilátónál vált eladóvá ez a 120 nm-es, szinteltolásos családi ház, mely 2008-ban teljes felújításon esett át, 2022-ben pedig nádteteje újult meg. A balatoni panorámás, hatalmas teraszról léphetünk be a konyhába és a nappaliba, ahonnan egy szintén balatoni panorámás, fedett terasz nyílik. A konyhából vezet fel a lépcső a félemeletre, ahol egy fürdőszobát és egy hálószobát találunk. Innen az emeletre felsétálva kapott helyet egy étkező-nappali és a másik hálószoba. Az ingatlan hűtését, fűtését hőszivattyú biztosítja, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható, ezen kívül gáz cirkó fűtés is kiépítésre került. A parkolást egy 20 nm-es, elektromos kapuval ellátott garázs és két udvari beállóhely biztosítja, a kertben grillezési lehetőség és kerti zuhanyzó is megtalálható.

Új építésű ikerház Balatonakalin

Balatonakalin, egy panorámás telken 2022-ben épült ez az ikerház, mely egyben vagy akár külön-külön is eladó. A két ikerfél egyenként amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. Az építkezés során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazták, így a rezsi szinte nulla lesz. Egy-egy ikerfélhez egyenként 490 nm-es telek tartozik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

Minden egyes fa pusztulása vagy kivágása pedig felerősíti a klímaváltozás egyébként is káros hatásait.

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

A kötcsei piknikre érkező kormányfőt újságírók faggatták.

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Erről is vitatkozott az e heti Ez Viszont Privátban Mester Nándor felelős szerkesztő, valamint Dobos Zoltán és Wéber Balázs újságíró.

© 2024 (v2.202102)