Hamarosan kihirdetik a ponthatárokat! Hova költözzön a gyerek?

Felveszik koleszbe? Egyáltalán hova veszik fel? Találunk majd megfizethető albérletet? Vagy inkább fektessünk be egy egyetem közeli lakásba? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztatják a leendő egyetemisták szüleit ahogy közeledünk egyre inkább a ponthatárok kihirdetésének időpontjához. Azoknak, akik mindenképp a vásárlásban gondolkoznak, hozunk most néhány egyetem közeli eladó, kedvező árfekvésű kislakást Budapestről, amely könnyen kiadható akkor is, ha a csemete már elvégezte az egyetemet.

Két különnyíló szobával a Puskás Ferenc Stadion közelében

A VIII. kerület az egyetemisták kedvelt kerülete, hiszen kiválóak a közlekedési feltételek és több egyetem is könnyen megközelíthető innen. Ez a kétszobás lakás például a Hidegkúti Nándor Stadionhoz és a Puskás Ferenc Stadionhoz is rendkívül közel esik, ahol a 2-es metró illetve több villamos és buszjárat is elérhető. Ezen kívül nincs messze az Arena Plaza, a Keleti pályaudvar és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sem.

A lakás egy 90-es években épült 3 emeletes társasház 3. emeletén kapott helyet és 50 nm-es. Rendkívüli előnye, hogy szobái külön nyílnak, így az egyik szoba egy diáktársnak kiadható, és a fürdőszoba és a WC is külön helyiségben található. A lakás szép állapotú, klimatizált, nagyobbik szobájához erkély is kapcsolódik.

Kis lakás sok tárolóhellyel a II. János Pál pápa tér közelében

Szintén a VIII. kerületben, a II. János Pál pápa tér közelében, helyezkedik el ez az 50 nm-es lakás, melynek elosztása az előző lakáshoz hasonló. Itt is két különnyíló szoba van és a fürdőszoba és a WC külön helyiségben vannak, a tárolást ugyanakkor két praktikus gardrób segíti. Az előszobában lévő beugróban pedig egy hangulatos étkezőrészt is kialakítottak. A lakás felújított 2015-ben cserélték a nyílászáróit.

Zöld belső kertes társasházban, 5 percre a Boráros tértől

Budapest IX. kerülete szintén kedvelt az egyetemisták körében, hiszen nemcsak az itt található, de a VIII. és a XI. kerületben elhelyezkedő campusok is könnyen megközelíthetők innen, és a kerület az elmúlt években rengeteget fejlődött, szépült. Itt a város egyik legjelentősebb közlekedési csomópontjától, a Boráros tértől 5 percre bukkantunk erre a nappali + egy hálós kislakásra, ami egy zöld belső kertes társasház földszintjén található. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan jobbra a konyha, balra a fürdőszoba és a WC, szembe a nappali nyílik, a nappaliból léphetünk tovább a hálószobába. A konyha és mindkét szoba világos ablakai a belső, zöld kertre néznek. A lakás szép állapotú.

Szép állapotú kislakás Kelenföldön

A XI. kerületet szintén kedvelik az egyetemisták, hiszen az ELTE és a BME épületei is itt találhatóak, ugyanakkor a IX. kerületi egyetemek is elérhetőek innen. Kelenföldön egy 4 emeletes panelház első emeletén vált eladóvá ez az 50 nm-es, kétszobás lakás, melynek szobái külön nyílnak, és fürdőszobája és WC-je is külön helyiségben található. A lakás szép állapotban van, ablakai zöld, fás területre néznek.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

Minden egyes fa pusztulása vagy kivágása pedig felerősíti a klímaváltozás egyébként is káros hatásait.

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

A kötcsei piknikre érkező kormányfőt újságírók faggatták.

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Erről is vitatkozott az e heti Ez Viszont Privátban Mester Nándor felelős szerkesztő, valamint Dobos Zoltán és Wéber Balázs újságíró.

© 2024 (v2.202102)