Ma húzzák a ponthatárokat! Mutatjuk a legjobb ár-érték arányú, egyetem közeli kiadó lakásokat!

Nincs könnyű helyzetben az a diák, aki most albérletet keres, pláne, ha fontos számára az egyetem közeli elhelyezkedés és a kedvező ár. A piac el van árasztva amerikai konyhás nappalis + 1 hálós lakásokkal, ami egy diáknak túl drága, kettőnek viszont élhetetlen. A nappali + 2 hálós lakásokat viszont már elég kedvező áron bérelheti ki két diák. Mai cikkünkbe főként ilyen lakások kerültek, a piacot vizsgálva egyértelműen kiderül, hogy ketten összefogva a legkönnyebb lakást bérelni.

2 diáknak, 500 méterre a Semmelweis Egyetemtől

A IX. kerületben, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjától 500 méterre, a Bokréta utcában vált kiadóvá ez a nappali + 2 szobás lakás, mely ideális lehet két diák számára. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, bútorozott, előszobájából nyílik az egyik szoba, a fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali, amelyen keresztül a másik szoba közelíthető meg. Annak ellenére, hogy két szobáján kívül még egy amerikai konyhás nappalival is rendelkezik, a bérleti díja nagyon kedvező, 250 ezer forint, azaz diákonként csak 125 ezer forint + rezsi. A Semmelweis Egyetemen kívül a Corvinus, az ELTE és a BME is könnyen megközelíthető innen.

Szépen felújított lakás 2 diáknak a VIII. kerületben

A VIII. kerületben, a Budapesti Metropolitan Egyetemtől, az Állatorvostudományi Egyetemtől és az Óbudai Egyetemtől néhány perces sétára kiadó ez a szintén nappali + 2 szobás, bútorozott lakás, melynek mindkét szobája a nappaliból nyílik. Az ingatlan szépen felújított, ára is kedvező, az előző lakáshoz hasonlóan szintén 250 ezer forint, azaz mindössze 125 ezer forint + rezsi fejenként. A lakásból az említett egyetemeken kívül a kiváló közlekedési feltételeknek köszönhetően még sok más egyetemi kar is könnyen megközelíthető.

Szép tágas lakás, közel a Móricz Zsigmond körtérhez

A XI. kerületben, a Villányi úton, a Móricz Zsigmond körtérhez és a BME-hez közel vált kiadóvá ez a nagy étkező-konyhával és két különnyíló szobával rendelkező lakás. A két szoba az étkező-konyhából nyílik, a lakásban külön fürdőszoba és külön mosdó található. Az ingatlan tavaly esett át komplett felújításon, bérleti díja 275 ezer forint, azaz 137,5 ezer forint + rezsi diákonként. A Móricz Zsigmond körtérhez közeli elhelyezkedésnek köszönhetően más felsőoktatási intézmények is könnyen elérhetőek innen.

2 különnyíló szobával a József Attila lakótelepen

A legtöbb egyetemtől egy kicsit messzebb, Ferencváros külső részén, mégis metróval jól megközelíthető helyen és nagyon kedvező áron várja új bérlőit ez a kétszobás lakás. Az ingatlanban két különnyíló szobán kívül egy szépen felújított konyha és fürdőszoba kapott helyet, az egyik szobához erkély is kapcsolódik. A lakás bérleti díja, mint említettük nagyon kedvező, 230 ezer forint, azaz 115 ezer forint + rezsi fejenként.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

A fenyőfák állva halnak meg? – Van, ahol már pálmafák hívogatják a vendéget

Minden egyes fa pusztulása vagy kivágása pedig felerősíti a klímaváltozás egyébként is káros hatásait.

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

Kiderült, Orbán Viktor kirúgja-e Lázár Jánost és Takács Pétert

A kötcsei piknikre érkező kormányfőt újságírók faggatták.

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Tényleg lenyúlja a pénzünket Nagy Márton?

Erről is vitatkozott az e heti Ez Viszont Privátban Mester Nándor felelős szerkesztő, valamint Dobos Zoltán és Wéber Balázs újságíró.

© 2024 (v2.202102)