Mini rezsi, maxi stílus: négy nagyon kapós újépítésű projekt

Ha szívesen megszabadulnál a vaskos rezsiszámláktól, de a barlangba költözés helyett azért maradnál a civilizációban, érdemes a fenntarthatóságra is koncentráló projektek között nézelődnöd.

Albion

Az Albion 32 lakópark egy modern és fenntartható otthonokat kínáló fejlesztés Zugló csendes, zöldövezeti részén, az Angol utcában. A projekt jelenleg 37 szabad lakást kínál, amelyek között egy-, két-, három- és négyszobás otthonok is találhatók. Az épület szerkezete már készen áll, és a földszinttől a hatodik emeletig minden szinten elérhetők lakások, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő elhelyezkedést és kilátást.

Az Albion 32 különleges figyelmet fordít a lakások kialakításánál a kényelemre és a fenntarthatóságra. Az épület AA energetikai besorolással rendelkezik az olyan energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően, mint a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszer, a hőhídmentes szigetelés és a legmodernebb ötkamrás nyílászárók. Ezek a technológiai újítások nemcsak a lakók kényelmét szolgálják, hanem hosszú távon is költséghatékony fenntartást biztosítanak.

MyLelle Residence

Balatonlelle évtizedek óta a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelye, a sekély, homokos strandok, a hangulatos éttermek, borászatok, és kulturális események várják a pihenni vágyókat. A MyLelle Residence ezt a különleges balatoni élményt ötvözi modern lakóparki környezettel. A projekt rendkívül gyorsan népszerűvé vált, hiszen alig három hónap alatt a 74 lakásból már csak 28 elérhető. A kínálatban nappali + egy hálószobás és nappali + két hálószobás lakásokat találunk, földszinti, első és második emeleti otthonok egyaránt választhatóak még.

MyLelle Residence

Az épület tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a modern technológiák alkalmazására. Az „A” energetikai besorolású lakások alacsony fenntartási költségeket biztosítanak, az okosotthon rendszer pedig lehetővé teszi a világítás, fűtés és biztonsági rendszerek távoli vezérlését. Ez sosem hátrány, de egy nyaralóban kiemelten fontos, hiszen télen jól esik, ha már akkor fel tudjuk csavarni a fűtést, amikor még csak indulunk otthonról, nyáron pedig ugyanilyen kellemes, ha a távollétünkben lekapcsolt hűtést előre be tudjuk üzemelni, így már megfelelő hőmérsékletű lakásba lépünk be.

Loft52 Társasház

A Loft 52 esetében az ipari múlt örökségéhez értő kézzel nyúltak a tervezők, pont annyit sikerült megtartani belőle, ami markáns karaktert ad, miközben a társasház sem hangulatában, sem műszaki színvonalában nem marad el a mai kortól. A koncepció sikerét mutatja, hogy mostanra a három lépcsőházas épületben összesen négy darab lakás elérhető, ezek egyaránt háromszobás otthonok a legfelső emeleten.

Loft52

A társasház műszaki megoldásaira nem lehet panasz: a VRF hűtő-fűtő rendszer, a 3 rétegű, 5 kamrás hőszigetelt nyílászárók biztosítják a lakások optimális klímáját és alacsony fenntartási költségeit. A Loft 52 Társasház műszaki átadása megtörtént, és a lakások már költözhetőek, így ha egy modern, loft stílusú lakást keresel, nem kell sokáig várakoznod, hogy birtokba vedd az új otthont.

Lumina Residence

A számos referenciával rendelkező, évek óta a piacon lévő Wesselton Kft. fejlesztésében épülő Lumina Residence lakópark lakásai a Duna-parttól és a Haller Parktól is sétatávolságra, egy csendes, átmenőforgalomtól teljesen mentes zsákutca legvégében épülnek, és már 2025 februárjában költözhetőek lesznek, így a befektetés hamarosan elkezdhet megtérülni annak, aki itt választ új otthont.

Összesen 32 lakás kap helyet a 8 szintes épületben, a legfelső szinten egy penthouse-zal, és a legtöbb lakás 34-47 nm-es, nappali + 1 hálószobával. Ráadásul a fejlesztő igény szerint a kiadásban is segítséget tud nyújtani, és a kész lakások már a helyszínen megtekinthetők. A lakásokhoz normál és emelőszerkezetes teremgarázs helyeket is kialakítanak, és az elektromos autók számára töltő előkészítését is vállalják.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A Munkácsy Mihály születésének 180. évfordulója alkalmából megrendezendő kiállításra közel 130 millió forintért viszik át a nagyértékű festményeket.

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

A parlament felfüggesztette az LMP-t otthagyó Csárdi Antal mentelmi jogát.

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Közel háromezren jelentkeztek az október 22-én, kedden kezdődő Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákversenyre.

© 2024 (v2.202102)