Panorámás álomlakás kiadó a Várnegyed szomszédságában!

Ha egy exkluzív, jól megközelíthető otthont keresel, ez a 6. emeleti, téglaépítésű, 2 hálószobás lakás Budapest történelmi központjában ideális lehet számodra! A lakáshoz tartozó, 25 négyzetméteres, dél-nyugati tájolású terasz lenyűgöző panorámát nyújt a budai hegyekre és a belvárosra, így minden nap csodás látvány fogad.

 

A fantasztikus elhelyezkedésű lakás teljesen bútorozott, modern nappalijával is, ahol a kényelem és stílus tökéletes harmóniát alkot. A forró nyári napokon a beépített klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, így mindig komfortosan érezheted magad.

Történelem és modern életérzés

A lakás a Várnegyed lábánál fekszik, így mindennap átélheted a város történelmi atmoszféráját, miközben egy korszerű, kényelmes otthon vár rád. A Budai Vár, a Lánchíd és a Duna-part csak egy rövid sétára van, így Budapest legszebb helyei könnyedén elérhetőek. A dél-nyugati tájolásnak köszönhetően a lakás nyugalmat sugároz, elkerülve a belváros zaját.

Kiváló elhelyezkedés és közlekedés

Az Attila úton található ingatlan könnyen megközelíthető, hiszen a buszok, villamosok, valamint a 4-es metró is mindössze pár percre van gyalog. Legyen szó munkába járásról vagy a város felfedezéséről, a közlekedés gyors és kényelmes. A környéken számos étterem, kávézó és üzlet vár, hogy minden kéznél legyen, amire csak szükséged lehet.

Bérlési feltételek

Az ingatlan minimum egyéves bérleti időre vehető ki, és kisállatok nem hozhatók. Ha elegáns, kényelmes és modern lakást keresel Budapest legszebb részén, ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Ne maradj le erről a panorámás lakásról a város szívében – telefonálj még ma, hogy beköltözhess!

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A Munkácsy Mihály születésének 180. évfordulója alkalmából megrendezendő kiállításra közel 130 millió forintért viszik át a nagyértékű festményeket.

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

A parlament felfüggesztette az LMP-t otthagyó Csárdi Antal mentelmi jogát.

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Közel háromezren jelentkeztek az október 22-én, kedden kezdődő Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákversenyre.

© 2024 (v2.202102)