Ezt nézd! Ezeket az otthonokat most mind kedvezményesen vásárolhatod meg!

Az Ingatlantájoló forradalmian új Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően soha többé nem kell lemaradnunk arról, ha egy, az érdeklődési körünkbe tartozó ingatlan árát csökkentették. Aki ugyanis Hirdetésfigyelőt állít be, az nemcsak akkor kap e-mailben értesítést, ha egy, az ő szűrési feltételeinek megfelelő új hirdetés került fel az oldalra, hanem akkor is, ha az ő szűrési paramétereinek megfelelő ingatlanok közül valamelyiknek csökkent az ára. Sőt, aki az OtthonTérkép applikációt is letölti iOS-re vagy Androidra, az azonnali push üzenetben értesülhet arról, ha valamelyik, számára releváns ingatlan árát csökkentették. Nézzük milyen otthonokat lehet most kapni kedvezőbb áron.

Befektetésnek ideális családi ház Gyulán

Gyula egyik legkedveltebb részén, Románvárosban, a Gyulai vár és a Várfürdő közelében vált eladóvá ez a két lakásos társasház, amely befektetési célra, vagy kétgenerációs család részére is tökéletes lehet. Az egyik lakás a földszinten, a másik lakás a tetőtérben kapott helyet. Az emeleti lakás külső és belső lépcsőn is megközelíthető, a belső lépcső megszüntethető, így teljesen elszeparálható a földszinti lakástól. A földszinti lakásban két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, az emeleten amerikai konyhás nappali, 2 szoba, kamra, fürdőszoba, WC kapott helyet. A 135 nm-es ingatlant most 72,9 millió helyett 69,9 millió forintért lehet megvásárolni.

Mesés birtok halastóval és erdőkkel Kecskeméten

Több mint 14 millió forinttal csökkentették az árát ennek a családi háznak, amely egy több mint egy hektáros területen fekszik. A 240 nm-es családi ház tehát, amelyhez 13390 nm-es telek is jár halastóval, akác- és nyárfa erdővel, most 149 millió helyett 134,7 millió forintért vásárolható meg. Az ingatlan Kecskemét Budaihegyen helyezkedik el, és a rajta található épület kivételes luxust kínál minőségi kőburkolataival, cseresznyefa parkettájával és szintén cseresznyefából készült konyhabútorával, a nappaliban található gyönyörű cserépkályhával és tóra panorámás teraszával. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, a szuterén szinten dupla garázs és közösségi helyiség is található.

Luxus családi ház akár teljes berendezéssel, Kecskeméten

10 millió forinttal csökkentették ennek a luxus családi háznak az árát, amely Kecskemét belvárosában egy saroktelken áll. A 200 nm-es ingatlant így most 159 millió helyett 149 millió forintért lehet megvásárolni. A 2014-ben teljeskörűen felújított ingatlanban számtalan extra található, így például az olasz burkolatok, az üvegkonyhabútor Miele gépekkel, a fűtött terasz, a boros pince, a teak fa/tégla kerítés, a 10kW-os napelemrendszer vagy a vízlágyító, víztisztító rendszer, hogy csak néhányat említsünk a legfontosabbak közül. A családi házban nappali + 4 nagy szoba, 2 fürdőszoba kapott helyet, és természetesen garázs is tartozik hozzá. Az ingatlan akár teljes egyedi bútorzatával együtt is megvásárolható.

Belső kétszintes lakás medencés lakóparkban, Siófokon

Siófok Foki-hegyen, a Balatontól 10 perc sétára bukkantunk erre a belső kétszintes, nagy teraszos lakásra, amely egy örökzöldekkel teli ültetett kerttel rendelkező lakóparkban található. A lakópark kertjében egy nagy medence, egy gyerekmedence, ping-pong asztal, röplabdapálya és kerti sütögetésre alkalmas terület is helyet kapott. Maga az ingatlan 54 nm-es, alsó szintjén amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, felső szintjén nagy hálószoba található. A lakás szép állapotú, árát 48,9 millióról 46,5 millió forintra csökkentették, mely a teljes berendezést is tartalmazza.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A parlament miatt kellett gyorsított eljárásban megtalálni a Munkácsy-képek szállítóját

A Munkácsy Mihály születésének 180. évfordulója alkalmából megrendezendő kiállításra közel 130 millió forintért viszik át a nagyértékű festményeket.

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

Újabb ellenzéki képviselő mehet bíróságra

A parlament felfüggesztette az LMP-t otthagyó Csárdi Antal mentelmi jogát.

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Több ezer diák részvételével, milliós összdíjazás mellett indul a Privátbankár újabb pénzügyi edukációs versenye

Közel háromezren jelentkeztek az október 22-én, kedden kezdődő Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákversenyre.

© 2024 (v2.202102)