Bájos villányi házakat is találtunk reális áron

Villányban négyzetméterenként 160 ezer forint körüli összegért szép, akár turistáknak is kiadható házakat lehet venni. A környék minden évszakban gyönyörű, ráadásul ott a Harkányi Gyógy- és a Siklósi Termálfürdő is.

Szétnéztünk a villányi borvidék településein vételre érdemes házakat keresve. A kínálat nem túl nagy, viszont ezen a minden évszakban gyönyörű környéken nem igazán szálltak el az ingatlanárak úgy, mint mondjuk Budapesten vagy néhány megye nagyvárosában.

Az Otthontérkép adatbázisa szerint 2016-ban a kínálati négyzetméterár 167 ezer forint volt átlagosan Baranya megyében. Mint az az alábbi eladó ingatlanok példáján is látszik, ez az összeg nem emelkedett jelentősen az elmúlt másfél évben, sőt, vannak olyan eladó kéglik, amelyek esetében még csökkent is valamelyest.

Nézzünk pár igazán megfontolandó házat a déli határvidék bájos településeiről, amelyek ráadásul Pécstől is kényelmes távolságra találhatóak!

A tíz millió forint alatti árkategóriában emelkedik ki a kínálatból ez a 70 négyzetméteres 3 + 2 félszobás házacska Villány központjában. Az ingatlan egy közel 750 négyzetméteres telken fekszik, amelyre egyébként 200 négyzetméterig és 7,5 méter magasságig lehetne még építeni.

 

Kattints a képre még több fotóért!

A házhoz tartozik egy présház, pince és egy melléképület is, irányára 9 millió forint.

Villány csendes utcájára, 200 méterre a pincesortól található ez az igazán bájos, kiváló állapotú 344 négyzetméteres ház, amit 58 millió forintért hirdetnek. Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel, 2014-ben teljesen felújították.

Kattints a képre még több fotóért!

Idegenforgalmi célra is alkalmas, de több generáció együttélésére szintén jó választás lehet az összesen 6 szobával, 3 fürdővel, 3 nappalival és 2 teljesen felszerelt konyhával rendelkező ház. A teljes bútorzattal együtt eladó, aminek nagy része antik, önmagában is jelentős értéket képviselő darab.

Az ingatlanhoz 1600 négyzetméteres telek tartozik, illetve egy asztalosműhely, amely akár a vendégház bővítésére is alkalmas.

Szintén Villányban, a Zrínyi Miklós utcában eladó ez a 110 négyzetméteres 3 és félszobás családi ház. Nagy előnye, hogy a város frekventált helyén található, posta, patika, orvos, polgármesteri hivatal, üzletek, buszmegálló mind-mind pár száz méteres távolságon belül. A közelben van a híres Harkányi Gyógyfürdő és a Siklósi Termálfürdő is.

Kattints a képre még több fotóért!

A házhoz tartozik egy külön kapubejáróval rendelkező 20 négyzetméteres garázs is. Az ingatlan irányára 14,8 millió forint.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)