Giga-megapanelek csodás állapotban

70 négyzetméternél nagyobb eladó panellakásokat kerestünk Budapesten és környékén. A kínálat nem túl széles, találtunk viszont néhány igazán kiváló állapotban lévő ingatlant

Mi az előnye egy panellakásnak, figyelembe véve a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetet és folyamatokat?

Nos,

  1. bár az elmúlt időszakban a panelek ára is kilőtt, továbbra is olcsóbbak az ilyen építésű ingatlanok, mint a téglalakások,
  2. a legtöbb panelből – a 4. emelettől fölfelé mindenképpen – szuper a kilátás a környékre,
  3. sok tekintetben jobbak egy panelháztömb adottságai, mint néhány – például a ’70-es években épült – téglalakásé, elég csak a liftre, a ház előtti parkolási lehetőségekre vagy a szemétledobó intézményére gondolni,
  4. a rezsivel kapcsolatos aggodalmakra az eddigi tapasztalatok szerint sok helyütt gyógyír volt a panelprogram, ami a szigetelés, a nyílászárók cseréje révén képes volt érdemben csökkenteni a havi fűtési kiadásokat.

Nézzük, miből érdemes válogatnia annak, aki gigamega méretű panellakásra vágyik! 70 négyzetméternél nagyobb felújított, eladó panellakásokat kerestünk Budapesten és környékén.

Itt van mindjárt ez a II. kerületi kuruclesi 116 négyzetméteres, 3 + 2 félszobás példány 66 millió forintért. Panorámás, napfényes lakás, amelynek épülete portaszolgálaton keresztül megközelíthető. A zárt udvarban egy gépkocsi számára van beállási lehetőség.

Kattints a képre még több fotóért!

Remek állapotú, külsőleg szigetelt a ház, amerikai konyhás a nappali. De van itt a budai hegyekre néző 5 négyzetméteres loggia, és Parlamentre nyíló panoráma is az egyik szobából.

Kattints a képre még több fotóért!

Ez a pompás 74 négyzetméter Dunakeszin található, 30 millió forintért kínálják egy négy emeletes társasház 2. emeletén. Kelet-nyugati tájolás, néhány éve teljesen felújított 2 + 2 félszoba.

Kattints a képre még több fotóért!

Új fa nyílászárók, alumínium redőnyök, burkolatok, szaniterek, járólapok. A lakás közvetlen közelében van iskola, óvoda, bölcsőde, buszjáratok, vasútállomás, de bevásárlási lehetőségek is.

Kattints a képre még több fotóért!

A XIII. kerületi Angyalföld nagyon kedvelt részén található ez a világos, felújított 1 + 3 félszobás, 72 négyzetméteres, 4. emeleti panel, ami egy 12 lakásos társasházban található.

Kattints a képre még több fotóért!

A szobák egy zöld fás területre néznek, újak az ablakok, egyedi mérős a távfűtés, van saját vízóra.  A környék infrastruktúrája kiváló, a napi bevásárlás például percek alatt megoldható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)