Cseréld le a lakásod ötszobás házra! Például itt!

Az elegáns második kerületből is érdemes kijjebb költözni, ha valaki házat szeretne. Egy két-három szobás lakás árából most egész szép, akár ötszobás ház jöhet ki. Nézzük, hogy milyen!

Tegyük fel, hogy olyan szerencsés valaki, hogy a főváros legszebb környékén, a II. kerületben született, vagy ott jutott lakáshoz régebben. De mondjuk kinőtte ezt a „kabátot” és nagyobbat szeretne, ám nincsen plusz 50-100 millió forintja a minőségi cserére.
A lakásár boom kitűnő lehetőség, mert már egy kétszobás ingatlan is alaphangon negyvenmillió a kerületben, egy háromszobás pedig 50-60-ért is elkelhet, ha jók az adottságai. Ennyiért, vagy nem sokkal többért pedig már van választék Solymáron vagy Nagykovácsiban is, nem is szólva a távolabbi településekről.

Mondjuk, van hőseinknek egy ilyen lakásuk, ami gyerekekkel már kicsi, és fel is kell újítani. Ez mindjárt megér 40 milliót, így ahogy van:

Ürömre érdemes kilátogatni, kiváló a közlekedése és gyorsan fejlődök, még sincs túlépítve. Ötven-hatvan millió forintért már újszerű vagy új házakat is találhatunk. Mi most erre az alábbi, 4+1 szobás újszerűre hívjuk fel a figyelmet. Több infóért kattints a képre!

Pilisvörösvár kissé odébb van, de meglepően jó most a választék. Nekünk egy 4+1 szobás, nagyon szépen rendezett kertes ház tetszett meg. Jó ár-érték arányúnak tartjuk, nem kellene kihagyni. Majdnem 230 négyzetméteres és csak 58 millió forintba kerül. Több infóért kattints a képre!

Egy budai lakás áráért Nagykovácsiban például mindjárt közel kettőt is kap, méghozzá egyenként is jóval nagyobbat. Sőt, még valamivel jobb állapotban is. Ez a kétgenerációs ház most 45 millióért keresi gazdáját.

De az új építésű részen sem százmillió egy szép, újszerű, nagy ház, hanem bővel 60 millió alatt elérhető. Íme:

Solymár már drágább, de ha beérjük egy felújított régi házikóval, akkor 30 millió alatt is megúszhatjuk a kalandot:

Ha ezt választjuk, akkor a II. kerületi 40 milliós lakásunkból talán még egy nagytétényi minigarzonra is futja, ami 15 milliónál kezdődik. Ám Gazdagrétről ne álmodjunk, ott 20 millió egy kislakás is. De ez majd egy másik írás témája lesz.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)