Így teremthetjük meg a nyugalom szigetét egy belvárosi lakásban

Legyen szó akár nagyvárosokról, akár megyeszékhelyekről vagy kisebb városokról, elmondhatjuk, hogy a városok központi része nyüzsgő, pörgős, ugyanakkor szennyezett levegőjű és zajos is. Persze vannak, akik a hátrányok ellenére sem mondanának le arról az életformáról, amit csak a belváros nyújthat, hazaérve mégis szeretnének egy kis csendet, amit egy belvárosi lakásban nehéz megvalósítani.

A megközelítőleg 60 ezres lakosú Békéscsaba sem lóg ki a sorból és belvárosára ugyanaz a pörgés jellemző, mint bármely kisebb megyeszékhelyre hazánkban. Egy frekventált elhelyezkedésű, belvárosi lakás tulajdonosának lenni itt is egyet jelent azzal, hogy minden könnyen elérhető, ugyanakkor el kell viselnünk, hogy az utca zaja a lakásba is beszűrődik, a szomszédból áthallatszó zajokról már nem is beszélve.

Egy ilyen lakás felújításánál kézenfekvő lehet valamilyen hangszigetelés alkalmazása is, amit ennek a 110 nm-es lakásnak a tulajdonosai tökéletesen megoldottak. Az ingatlan ezen felül még számos extrával rendelkezik, lássuk, melyek ezek.

Még több képért kattintson a fotóra!

A háromszobás lakás Békéscsaba megújult belvárosában található, a Katolikus Templom közelében, egy megújult homlokzattal rendelkező társasház első emeletén. A teljes körűen felújított ingatlanban az összes nyílászárót egyedi, duplán hangszigetelt nyílászáróra cserélték, a szomszédos lakásokkal érintkező falak pedig hangszigetelt burkolatot kaptak.

Még több képért kattintson a fotóra!

A lakás fűtését turbó kazán biztosítja a kőburkolattal rendelkező helyiségekben padlófűtéssel, a szobákban radiátorokon keresztül. A különböző burkolatokhoz velük harmonizáló kiegészítőket (kilincseket, karnisokat, szőnyegeket,…) választottak.

A lakásba egyedileg méretre gyártott, beépített bútorok kerültek, és a teljes bútorzat az ár részét képezi, beleértve a konyhában található beépített gépeket is.

Még több képért kattintson a fotóra!

És ha mindez még nem elég, az ingatlanhoz tartozik egy 4 nm-es tároló, és a belvárosban egyedülálló módon egy duplaállásos garázs is Hörmann kapuval, közvetlenül a társasház mögött.

A fejlesztések számlával és garanciával rendelkeznek. Komoly érdeklődők részére az eladó 3D virtuális sétával, videóval és drónvideóval is rendelkezésre áll.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)