A legmenőbb belvárosi részek vonzásában

Ha Budapesten keresünk jól, akár rövid távra is kiadható lakást, az Erzsébet körút környékénél jobb helyen nem is nézelődhetünk. Erre találtunk egy csodálatos, belvárosi lakást, amely már nyugodt helyen van, mégis csak pár lépés ide a Király utca környéki romkocsma-negyed és az elegáns Andrássy út is.

A belvárosi pezsgést kedvelőknek tehát az egyik legjobb, ha nem a legjobb választás a Nagykörút Erzsébet körúti szakasza, amely a Blaha Lujza tértől a Király utcáig húzódik. Errefelé találtunk most egy szuper lakást!

Itt, tehát az Erzsébet körúttól pár lépésre, az Andrássy útról nyíló Vörösmarty utcában adott minden, ami a nagyvárosi élethez tartozik, legyen szó színházról, vacsoráról vagy az esti buliról. Egyikhez sem kell messzire menni. Ráadásul közlekedés szempontjából sem utolsó a hely, hiszen a Körúton közlekedő 4-es és 6-os villamosok vagy a kisföldalatti, valamint a környék trolibuszai, e-rollerei, Bubi bringái mind-mind megkönnyítik a munkába, egyetemre járást. Az említett 4-es és 6-os villamosok pedig az összes metróvonalat érintik és 400 méterre vannak a következő lakástól, tehát mindössze 5 perc sétával elérhetők.

A Nagykörút szomszédságában az alábbi első emeleti lakást tulajdonosa teljeskörűen, modern módon felújította. A nagyszerű lokációból és a lakás jellegéből adódóan tökéletes akár rövid-, akár hosszútávú bérbeadásra. Azaz nagyszerű választás azok számára, akik magas hozamot biztosító befektetési lehetőséget keresnek. Emellett persze jó választás fiataloknak is, akik a belváros szívében, közel a bulinegyed vonzásában keresik első otthonuk.

Műszakilag és esztétikailag is egy teljesen megújult, a mai kor igényeinek megfelelő lakással van dolgunk. Az ingatlan kialakítását ráadásul rendkívül praktikus és alaposan átgondolt terek jellemzik. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, fürdőszoba, valamint egy hálószoba található benne.

A lakást alapjaiban is felújították, hiszen új villanyvezetékekkel és szerelvényekkel, új gépészettel és fűtéssel szerelték fel. Ezen kívül újak a nyílászárók, valamint a hideg és melegburkolatok is.

A konyhába – az örök divat metro-csempe mellé – új beépített bútor került, melynek többek között a beépített hűtő és főzőlap is része. Fontos kiemelni, hogy a bútorok a vételár részét képezik, így valóban azonnal beköltözhető, ha pedig befektetési lehetőséget keresünk egy felújított, bútorozott lakással biztosan jól járunk.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)