Nőies otthonok: lakások rózsaszínben

Mai összeállításunkba kifinomult, nőies színekben pompázó lakásokat választottunk, hogy megmutassuk, milyen jó választás lehet a rózsaszín – akár a lakberendezésben is.  E szín különböző árnyalatainak használatával nagyon elegáns vagy éppen romantikus hatást érhetünk el, attól függően, hogy milyen módon visszük be otthonunkban.
Bármilyen furcsán hangzik is, a rózsaszín nem csak a kislányok szobájában mutathat jól, bármelyik helyiségben becsempészhetjük, ráadásul használatával melegséget, boldogságot vihetünk otthonunkba. Ha mértékkel használjuk és más színekkel kombináljuk, akkor a végeredmény pedig biztos nem lesz túl kislányos. Most mutatunk néhány ízléses megoldást budapesti otthonokból.

A bátrabbak akár a falakat is rózsaszínbe boríthatják és elsőre talán nem is gondolnánk, milyen elegánssá tehetjük ezzel otthonunkat. A megfelelő árnyalat kiválasztásával, mint az alábbi I. kerületi lakásban látható fényes pasztell rózsaszín fala remekül illik a szürkés árnyalatokhoz.

A semleges színeket jól feldobja a rózsaszín, de – a nagyon kislányos hatás elkerülése érdekében – válasszunk hozzá egy másik domináns színt, mint példéul ebben az erzsébetvárosi lakásban tették, ahol a rózsaszín mellé a kék egy sötétebb árnyalatát választották. 
A pasztell árnyalatok évek óta jelen vannak a lakberendezési trendekben. Kombinálhatjuk fagyi színekkel is, ha szeretjük a nőies árnyalatokat! Ebben a Rottenbiller utcai lakásban kék, zöld és lila árnyalatokkal kombinálták a fiatalos, üde hatás érdekében.

Ha még nem vagyunk benne biztosak, hogy rózsaszínbe borítanánk egész otthonunk, mondjuk csak inkább valamivel feldobnánk az enteriőrt, néhány kiegészítő remek megoldás lehet és a túlzó hatást is könnyen elkerülhetjük. Jó példa erre a következő, elegáns belvárosi lakás!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)