Paloznaki parasztházak mikroszkóp alatt!

A paloznaki parasztházak is a népi vagy helyi sajátosságok díszelemeiről híresek. Sokszor láthatjuk ezek XXI. századi változatait, amelyek ötvözik a paraszti stílust a modern kiegészítőkkel.

Az építészeti remekművek építésekor nagy figyelmet kapott a tetőrész, a tornác, a kert és egyéb belső téri kiegészítők, mint például a textil díszek, bútorok, kemencék. Az ingatlanok tökéletesen bele illenek a környezetbe és az idillikus panoráma csak fokozza a látványosságát.

Ez az alábbi paloznaki nádtetős családi ház is a Balaton-Felvidéki hangulatot sugározza kinézetével. Az ízléses parasztházban ugyanúgy láthatjuk az előbb említett hagyományos kiegészítőket. A 7 szobás családi ház mesés környezete megszeretteti velünk a vidéki élet csendes lüktetését. A ház további szegleteiről az adott tornácra kattintva láthatsz további képeket!

Paloznaki családi ház

Az alábbi, felújított parasztház már magában foglalja a modern technikát és technológiát. Az ingatlan lakói olyan elemeket is felhasználtak, amelyek a település építészeti stílusával tökéletes harmóniában állnak. Olyan iparművészeti és népművészeti jegyekről beszélünk, mint a búbos kemence, a kézzel festett fa bútorok, a szőttesek, a függönyök, terítők, kovácsolt vas és lámpák. Az ingatlanon kültéri kemence, valamint rózsalugas és  nagyméretű hintaágy is található. További képekért kattints a fotóra! 

Paloznai családi ház

Tökéletes udvari hangulat veszi körül ezt a Paloznak község belterületén levő családi házat  A beltéri hagyományos kiegészítőket a modern ember szemüvegén keresztül gondolták újra. A képre kattintva még több fotót láthatsz a családi házról!

Családi ház

Az itt felsorolt nagyszerű családi házak egyike akár a következő otthonod is lehet, de megpihenhetsz itt egy nyári üdülés alkalmával is. Megint bebizonyosodott, hogy a hagyományos, de mégis modern elképzelések a legjobbak!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

© 2024 (v2.202102)