Ezt tudod most megvenni 35 millió alatt a 4-es metró vonalán!

Összegyűjtöttünk párat azon lakások közül, melyek Budapest metróhálózata mentén helyezkednek el. Első körben a 3-as metró, majd a 2-es metró vonalát vettük szemügyre a 35 millió forintos lélektani határ tekintetében, most pedig lássuk, milyen eladó ingatlanokra lehet lelni a 4-es metró vonzáskörzetében!

A főváros legújabb metróvonala a Keleti pályaudvart és Kelenföld vasútállomást köti össze. Bár a 3-as és a 2-es metró vonalánál számottevően rövidebb szakaszról beszélünk, aki a 4-es metró vonala mentén keres lakást, bőven van miből válogatnia 35 millió forint alatt. Mutatunk néhány igen jó fogást ebből a kínálatból is:

Mindjárt itt van ez a 49 nm-es panellakás Kelenföldön, a XI.kerületben. A felújításra szoruló 2 szobás lakás mindössze 3 percre helyezkedik el a 4-es metró Bikás park megállójától. Nyugati tájolású, világos, ráadásul egy zöld, parkos területre néz. A ház részt vett a panelprogramban, ennek során a külső nyílászárók is ki lettek cserélve. A 4-es metró vonalán kívül a 7-es, 114-es, 213-as buszok szintén 3 perc alatt megközelíthetőek, a környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek és orvosi rendelő is található.

További képekért kattints a fotóra!

A Keleti pályaudvarhoz közel található ez a felújított, 3 szobás téglaépítésű lakás. A VIII. kerületben lévő 52 nm-es földszinti ingatlan teljes körű és igényes felújítási munkálatai nem rég fejeződtek be, így az új tulajdonos kulcsrakész állapotban veheti át. Elhelyezkedés szempontjából is remek: pár perc sétára található a 24, 24G, 28, 28A, 37, 37A és 62-es villamos megállója, illetve a 4-es metró.

További képekért kattints a fotóra!

A Rákóczi térnél is rábukkantunk egy felújított, polgári lakásra. A 84 nm-es 3 szobás lakás Budapest belvárosában, a Csarnok negyedben, a körúttól egy percnyi sétára, kulturált környezetben található. Az alagsorban a lakáshoz külön tároló tartozik. A lakás fűtéséről, meleg víz ellátásáról gáz-cirkó gondoskodik. A három szoba tágas, világos, csendes utcára, játszótérre néző, Ny-i fekvésű, a nap a délelőtti órákban az amerikai konyhába süt be, majd délután a szobákról gondoskodik, de a lakás a legmelegebb nyári napokon is hűvös marad. Közlekedés szempontjából is szuper a lokációja: a 4-es 6-os villamos és a 4-es metró Rákóczi téri megállója pár perc alatt megközelíthető.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén Józsefvárosban, a Rákóczi térnél csaphatunk le most az egyszobás stúdiólakásoktól a másfél-, illetve kétszobás apartmanokig, kisebb erkélyestől a kertkapcsolatosig. Elhelyezkedése révén a főváros bármely része egyszerűen elérhető, legyen szó a budai vagy pesti régióról, beleértve a belvárost, illetve az egyetemeket is. A 2-, 3- és 4-es metrók, a 4-6 villamosok is pár perces sétára vannak csupán.

További képekért kattints a fotóra!

Gyönyörűen felújított ez a 25 nm-es, VII. kerületi lakás. A Dembinszky utcában, a Keleti pályaudvarhoz közel, egy szép állapotú társasház első emeletén található (25 nm + 7 nm galéria, +5 nm saját pincei tároló), teljes körűen felújított, és több egyetem is található a szomszédságában (Állatorvosi egyetem, Metropolitan egyetem). Ráadásul a lakás infrastruktúrája kiváló, a Keleti pályaudvar, az Aréna Pláza, bulinegyed, kisboltok, gyógyszertár, posta, bankok, éttermek stb. minden megtalálható a közvetlen közelében.

További képekért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)