Három csodás luxuslakás Budapestről

Országos szinten továbbra is Budapest viszi a prímet, ha luxuslakásokról van szó. Az aktuális kínálatban találtunk 34 négyzetméteres ingatlant 47,9 millióért, de akad 146 négyzetméteres óriás is 249 millióért. Káprázatos dizájnok következnek!

Egyedi tervezésű bútorok, rendkívül igényes és drága alapanyagok, burkolatok, belsőépítész igénybe vétele, dizájn tárgyak, különleges fekvés (lehetőleg exkluzív panorámával) – ezek egy luxuslakás legfontosabb ismertetőjegyei.

Bár a vidéki nagyvárosokban és néhány kisebb, ám valamiért speciálisnak számító kisebb településen (Szentendrén, Tihanyban, Egerben) is találunk kínálatot ilyen eladó lakásokból, azért zömük a főváros belső kerületeiben lelhető fel. Hiszen egy nemzetközi szinten is említésre méltó metropolisz utolérhetetlen lehetőségeket kínál az itt élőknek a szórakozás, kultúra és a munkalehetőségek terén is.

Budapest ráadásul a Dunának és a budai hegyeknek, na meg a világ száz csodája közé tartozó Parlamentnek köszönhetően valóban kuriózum – és ennek ingatlanpiaci vetülete is van. 

Megnéztük, milyen nagypolgári luxuslakások vannak épp eladósorban jelenleg, és kiválogattunk néhány ínyencfalatot a potenciális vásárlók – na meg a gyönyörködni vágyók – számára.

A IX. kerületi Lónyay utcában 57,9 millió forintért hirdetik ezt a fantasztikus 3 szobás 71 négyzetméteres nagypolgári lakást 2 háló- és 2 fürdőszobával.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan teljeskörű felújjításon esett át a külső és belső nyílászáró-cserétől a minőségi burkolatokig. Lakberendező tervei alapján kivitelezték, teljesen bebútorozott, így azonnal költözhető.

Kattints a képre még több fotóért!

5 perc sétányira van a Duna part, a Bálna sétány és a Ráday utca hangulatos kávézói, bárjai, éttermei is. A Corvinus közelsége miatt külföldi diákoknak is gyorsan kiadható – azaz befektetői szemmel és érdemes megfontolni a vételt.

249 millió forint az ára ennek a 146 négyzetméteres Belgrád rakparti 4 szobás, erkélyes lakásnak Gellért-hegyi részpanorámával.

Kattints a képre még több fotóért!

Amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, dupla fürdőszoba, rendkívül magas esztétikai és gépészeti követelményeknek megfelelően kialakítva. Igazán különleges hangulatú, minden igényt maximálisan kielégítő otthon.

Kattints a képre még több fotóért!

A vétalár ráadásul tartalmazza a beépített bútorok árát is.

Ez a terézvárosi, a tulajdoni lap szerint 34, a valóságban azonban 64 négyzetméter a Jókai utcában 47,9 millióba kerül.

Kattints a képre még több fotóért!

A 6 méteres belmagasságot kihasználva belső két szintet alakítottak ki, így nőtt meg az alapterület, és lett igazán különleges az Oktogon közvetlen közelében fekvő ingatlan. Van itt mosókonyha, elektromos infrapanel és gardróbszoba is. A stílus modern, ugyanakkor elegáns.

Kattints a képre még több fotóért!

Befektetésnek, de saját részre is jó választás lehet.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)