Így találjunk ingatlant otthoni vállalkozáshoz!

Sokan irigykednek azokra, akiknek lehetőségük van otthonról dolgozni, pedig egy otthoni vállalkozás indítása nem is olyan egyszerű, és komoly problémákat vethet fel, ha az üzlet a magánéletünk részévé válik. Ráadásul vállalkozás indítására alkalmas családi házat sem olyan könnyű találni. De nekünk sikerült.

Az első szempont természetesen, hogy az ingatlan frekventált helyen legyen, de ha nem csak egy dolgozószobára van szükségünk, akkor ezen kívül még sok más feltételnek is meg kell felelnie.

Aki ipari tevékenységet szeretne folytatni, annak például szüksége lesz egy műhelyre ipari árammal, de aki autószerelő műhelyet szeretne nyitni, annak ezeken felül kell még egy szerelőaknára is.

Aki panziót nyitna, annak meg kell vizsgálnia annak lehetőségét, hogy minden egyes szobához kialakíthasson egy fürdőszobát, de aki csak egyszerűen masszőrként kíván dolgozni, annak is ki kell alakítania egy zuhanyzót.

Különösen nehéz helyzetben azok vannak, akik vendéglátással szeretnének foglalkozni otthonukban, hiszen ennek a szakmának kell talán a legtöbb szigorú előírásnak megfelelni, az üzlethelyiség kialakítását illetően.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az ő esetükben a legjobb megoldás az lehet, ha olyan ingatlant vásárolnak, mely már eleve rendelkezik egy bejáratott vendéglátó egységgel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy lehetőségeket rejt magában ez a kecskeméti családi ház, melyben a lakáson kívül egy presszó és egy étterem is található. A földszinten helyezkedik el a 111 nm-es presszó, amihez tartozik egy biliárdszoba és szociális helyiségek. Emeleti részén, 219 nm-en egy étterem és egy konyha kapott helyet az ezeket kiszolgáló helyiségekkel együtt.

Még több képért kattintson a fotóra!

A családi házban lévő lakótér 98 nm-es, nappali + 1 hálós, gondozott kerttel, nagy terasszal és garázzsal is rendelkezik. Ezeken felül az ingatlan rendelkezik még egy pincével, ahol a cirkó és vegyes tüzelésű kazán kapott helyet, illetve ez a helyiség tárolásra is alkalmas.

A kitűnő állapotban lévő ingatlanban folytatható a már megkezdett vendéglátóipari tevékenység, de az üzlet akár ki is adható, vagy más formában is hasznosítható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)