Így találjunk ingatlant otthoni vállalkozáshoz!

Sokan irigykednek azokra, akiknek lehetőségük van otthonról dolgozni, pedig egy otthoni vállalkozás indítása nem is olyan egyszerű, és komoly problémákat vethet fel, ha az üzlet a magánéletünk részévé válik. Ráadásul vállalkozás indítására alkalmas családi házat sem olyan könnyű találni. De nekünk sikerült.

Az első szempont természetesen, hogy az ingatlan frekventált helyen legyen, de ha nem csak egy dolgozószobára van szükségünk, akkor ezen kívül még sok más feltételnek is meg kell felelnie.

Aki ipari tevékenységet szeretne folytatni, annak például szüksége lesz egy műhelyre ipari árammal, de aki autószerelő műhelyet szeretne nyitni, annak ezeken felül kell még egy szerelőaknára is.

Aki panziót nyitna, annak meg kell vizsgálnia annak lehetőségét, hogy minden egyes szobához kialakíthasson egy fürdőszobát, de aki csak egyszerűen masszőrként kíván dolgozni, annak is ki kell alakítania egy zuhanyzót.

Különösen nehéz helyzetben azok vannak, akik vendéglátással szeretnének foglalkozni otthonukban, hiszen ennek a szakmának kell talán a legtöbb szigorú előírásnak megfelelni, az üzlethelyiség kialakítását illetően.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az ő esetükben a legjobb megoldás az lehet, ha olyan ingatlant vásárolnak, mely már eleve rendelkezik egy bejáratott vendéglátó egységgel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy lehetőségeket rejt magában ez a kecskeméti családi ház, melyben a lakáson kívül egy presszó és egy étterem is található. A földszinten helyezkedik el a 111 nm-es presszó, amihez tartozik egy biliárdszoba és szociális helyiségek. Emeleti részén, 219 nm-en egy étterem és egy konyha kapott helyet az ezeket kiszolgáló helyiségekkel együtt.

Még több képért kattintson a fotóra!

A családi házban lévő lakótér 98 nm-es, nappali + 1 hálós, gondozott kerttel, nagy terasszal és garázzsal is rendelkezik. Ezeken felül az ingatlan rendelkezik még egy pincével, ahol a cirkó és vegyes tüzelésű kazán kapott helyet, illetve ez a helyiség tárolásra is alkalmas.

A kitűnő állapotban lévő ingatlanban folytatható a már megkezdett vendéglátóipari tevékenység, de az üzlet akár ki is adható, vagy más formában is hasznosítható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)