Andrássy úti lakások, Terézváros gyöngyszemei!

Az Andrássy úti lakások egyediségét, te is átérezheted az exkluzív 2 szobás ingatlanokban! A kiváló közlekedési feltételek mellett a tágas, stílusos berendezés imponál Terézváros értékesebb lakásaiban. Mutatunk négy gyöngyszemet, amelyekben az otthon töltött pillanatok kivételesebbek lehetnek!

Az alábbi VI. kerületi lakás is erről árulkodik.  Filmekbe illő nívós elképzelések díszítik a lakást, például a tágas hálószobában egy kád is található, ahol reflektorfényszerű világosítás is dob a hangulaton. A luxus lakás egyéb zugát is az igényes karbantartás és a minőség tükrözi. Még nem is beszéltünk a csodaszép kilátásról, amely egy másik meghatározó elem lehet a döntésnél.

Ide kattintva még több fotót láthatsz!

exkluzív berendezés

Az Opera közelében is található egy csodaszép 2 szobás lakás, beáradó napsugarak díszítik egész nap. Beépített szekrények, gépesített konyha könnyíti meg a mindennapokat, e mellett a kandalló is jelentősen növeli a terézvárosi lakás népszerűségét. Az újszerű állapotban levő ingatlan tökéletes tömegközlekedés szempontjából is.

Az Andrássy úti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Andrássy úti lakások

Az Opera szomszédságában egy más stílusú luxuslakás is kiadó. A tágas házrészek két hálószobát rejtenek és egy nagy nappalit, ami az eleganciát, a művészeti kiegészítőkkel ötvözi. A stílusos  megoldások világos szobákat eredményeznek, a nagypolgári lakás frissen felújított állapotban várja új lakóit!

Kattints a fotóra és nézz még több képet a terézvárosi lakásról! 

Andrássy úti kiadó lakások

Magasföldszintű 2 szobás lakás, gardróbbal kiadó a sugárúton. Az új építésű lakás egy zöld kertre-parkra néz. A belváros szívében levő épület a luxuslakás élvezete mellett  egyéb kikapcsolódási lehetőséget is nyújt, ilyen a saját beltéri medence és a wellness terem is. A lakás igényes és világos színű berendezési kellékei a letisztultságot sugallják. Nincsenek csecsebecse díszítő elemek, sem giccsek, látszik hogy ügyeltek az összhangra és a színvilág tökéletes kiegészítésére.

Kattints a képre még több fotóért!

Andrássy út

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)