Andrássy úti lakások, Terézváros gyöngyszemei!

Az Andrássy úti lakások egyediségét, te is átérezheted az exkluzív 2 szobás ingatlanokban! A kiváló közlekedési feltételek mellett a tágas, stílusos berendezés imponál Terézváros értékesebb lakásaiban. Mutatunk négy gyöngyszemet, amelyekben az otthon töltött pillanatok kivételesebbek lehetnek!

Az alábbi VI. kerületi lakás is erről árulkodik.  Filmekbe illő nívós elképzelések díszítik a lakást, például a tágas hálószobában egy kád is található, ahol reflektorfényszerű világosítás is dob a hangulaton. A luxus lakás egyéb zugát is az igényes karbantartás és a minőség tükrözi. Még nem is beszéltünk a csodaszép kilátásról, amely egy másik meghatározó elem lehet a döntésnél.

Ide kattintva még több fotót láthatsz!

exkluzív berendezés

Az Opera közelében is található egy csodaszép 2 szobás lakás, beáradó napsugarak díszítik egész nap. Beépített szekrények, gépesített konyha könnyíti meg a mindennapokat, e mellett a kandalló is jelentősen növeli a terézvárosi lakás népszerűségét. Az újszerű állapotban levő ingatlan tökéletes tömegközlekedés szempontjából is.

Az Andrássy úti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Andrássy úti lakások

Az Opera szomszédságában egy más stílusú luxuslakás is kiadó. A tágas házrészek két hálószobát rejtenek és egy nagy nappalit, ami az eleganciát, a művészeti kiegészítőkkel ötvözi. A stílusos  megoldások világos szobákat eredményeznek, a nagypolgári lakás frissen felújított állapotban várja új lakóit!

Kattints a fotóra és nézz még több képet a terézvárosi lakásról! 

Andrássy úti kiadó lakások

Magasföldszintű 2 szobás lakás, gardróbbal kiadó a sugárúton. Az új építésű lakás egy zöld kertre-parkra néz. A belváros szívében levő épület a luxuslakás élvezete mellett  egyéb kikapcsolódási lehetőséget is nyújt, ilyen a saját beltéri medence és a wellness terem is. A lakás igényes és világos színű berendezési kellékei a letisztultságot sugallják. Nincsenek csecsebecse díszítő elemek, sem giccsek, látszik hogy ügyeltek az összhangra és a színvilág tökéletes kiegészítésére.

Kattints a képre még több fotóért!

Andrássy út

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)