Pazar panorámájú sorházak épülnek Kőszegen

Pazar panorámájú sorházak épülnek Kőszegen a Gyöngyös-patak és a csónakázó tó közvetlen közelében. Nem csak a környék adottságai különlegesek, hanem az épületek kialakítása is. Íme, a Borostyánkő Projekt részletei!

Kőszeg egy imádnivaló kisváros a nyugati határszélen. Nem csak patikamúzeumairól, a Hősök-tornyáról és Magyarország legkisebb lakóházáról nevezetes, de a közelben lévő kiváló gyógyfürdők (Sárvár, Bükfürdő vagy az ausztriai Lutzmansburg, azaz Locsmánd), a Kőszegi-hegység szépségei és a szuper kerékpározási lehetőségek is változatos programokat kínálnak az itt élőknek. Nem is beszélve a közeli Ausztria népszerű síterepeiről (Semmering, Fladnitz, Mönichkirchen – Mariensee).

Aki szeretne a környékre költözni, vagy már ott lakik, de igazán exkluzív otthonra vágyik 40 millió forint alatt, annak mindenképp érdemes végigböngészni a Borostyánkő Projekttel kapcsolatos információkat.

Kattints a képre még több látványtervért!

E projekt keretében két négylakásos sorház épül egy körülbelül 4000 négyzetméteres patakparti réten. Az épületek a kőszegi csónakázó tó és Gyöngyös-patak közvetlen közelében állnak majd. A teraszokról  zavartalan kilátás nyílik a Kőszegi-hegységre és a Kálvária templomra.

Kattints a képre még több fotóért!

Praktikus, könnyen berendezhető belső terek, a legkorszerűbb anyagok használata és energiatakarékosság jellemzi az épületeket, amelyekben 120-135 négyzetméteres, kétszintes lakások várják új tulajdonosaikat.

Kattints a képre még több látványtervért!

A lakások bejárati ajtaja biztonsági, hőszigetelt, az ablakok háromrétegű műanyag ablakok, a tetőtéri lépcsők anyaga gőzölt keményfa. A külső párkányok UV-állóak, a terasz pedig Leier gyöngykavicsos térburkoló lapokból készül. Minden lakás egyedi hűszivattyút kap és padlófűtéssel is felszerelik. Az alapár a lakásonként legalább 200 négyzetméteres kertet és annak füvesítését is tartalmazza.

Kattints a képre még több fotóért!

Kérhető extraként kémény is kandallóhoz, kályhához, okostermosztát, Dual Split-Klíma, alumínium redőny. Az ablakok alumíniumborításának színe választható és kérés esetén olyan épületautomatikai megoldásokkal is felszerelik a házakat, amelyek okosházat varázsolnak a rendszerből. Minden épülethez tartozik gépjárműparkoló is, az alapár pedig 39,8 millió forint.

Az otthonok fiatal pároknak, családoknak, de már pihenőéveiket töltőknek is ideálisak lehetnek – azaz bárkinek, aki szereti a természetet, Kőszeg környékét és az igényes, szép házakat. (X)

A cikk megjelenését támogatta a Solidus Kft.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)