Pazar panorámájú sorházak épülnek Kőszegen

Pazar panorámájú sorházak épülnek Kőszegen a Gyöngyös-patak és a csónakázó tó közvetlen közelében. Nem csak a környék adottságai különlegesek, hanem az épületek kialakítása is. Íme, a Borostyánkő Projekt részletei!

Kőszeg egy imádnivaló kisváros a nyugati határszélen. Nem csak patikamúzeumairól, a Hősök-tornyáról és Magyarország legkisebb lakóházáról nevezetes, de a közelben lévő kiváló gyógyfürdők (Sárvár, Bükfürdő vagy az ausztriai Lutzmansburg, azaz Locsmánd), a Kőszegi-hegység szépségei és a szuper kerékpározási lehetőségek is változatos programokat kínálnak az itt élőknek. Nem is beszélve a közeli Ausztria népszerű síterepeiről (Semmering, Fladnitz, Mönichkirchen – Mariensee).

Aki szeretne a környékre költözni, vagy már ott lakik, de igazán exkluzív otthonra vágyik 40 millió forint alatt, annak mindenképp érdemes végigböngészni a Borostyánkő Projekttel kapcsolatos információkat.

Kattints a képre még több látványtervért!

E projekt keretében két négylakásos sorház épül egy körülbelül 4000 négyzetméteres patakparti réten. Az épületek a kőszegi csónakázó tó és Gyöngyös-patak közvetlen közelében állnak majd. A teraszokról  zavartalan kilátás nyílik a Kőszegi-hegységre és a Kálvária templomra.

Kattints a képre még több fotóért!

Praktikus, könnyen berendezhető belső terek, a legkorszerűbb anyagok használata és energiatakarékosság jellemzi az épületeket, amelyekben 120-135 négyzetméteres, kétszintes lakások várják új tulajdonosaikat.

Kattints a képre még több látványtervért!

A lakások bejárati ajtaja biztonsági, hőszigetelt, az ablakok háromrétegű műanyag ablakok, a tetőtéri lépcsők anyaga gőzölt keményfa. A külső párkányok UV-állóak, a terasz pedig Leier gyöngykavicsos térburkoló lapokból készül. Minden lakás egyedi hűszivattyút kap és padlófűtéssel is felszerelik. Az alapár a lakásonként legalább 200 négyzetméteres kertet és annak füvesítését is tartalmazza.

Kattints a képre még több fotóért!

Kérhető extraként kémény is kandallóhoz, kályhához, okostermosztát, Dual Split-Klíma, alumínium redőny. Az ablakok alumíniumborításának színe választható és kérés esetén olyan épületautomatikai megoldásokkal is felszerelik a házakat, amelyek okosházat varázsolnak a rendszerből. Minden épülethez tartozik gépjárműparkoló is, az alapár pedig 39,8 millió forint.

Az otthonok fiatal pároknak, családoknak, de már pihenőéveiket töltőknek is ideálisak lehetnek – azaz bárkinek, aki szereti a természetet, Kőszeg környékét és az igényes, szép házakat. (X)

A cikk megjelenését támogatta a Solidus Kft.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)