Csodás lakások a Deák tér környékén

Két garzonná alakítható, de azonnal beköltözhető vagy kiadható 60 és 100 négyzetméter közötti lakásokat is találtunk a Deák Ferenc tér közvetlen közelében. A környék természetesen nem csak az M1, M2, M3 metrónak köszönhetően kiemelt ingatlanpiaci célpont.

Ha Magyarország központja Budapest, akkor Budapest központja egyértelműen a Deák Ferenc tér és környéke. Itt fut össze az Erzsébet tér, az Andrássy út, innen néhány lépésnyire található a Váci utca, a magyar Fashion Street, a Duna-part, a Szent István-bazilika és a bulinegyed fő ütőerének számító Király utca is. Csak hogy a legfontosabb, nemzetközi viszonylatban is jelentős tényezőket említsük.

Mindez ingtalanpiaci szempontból is jótékony hatással van a környékbeli lakások árára. És akkor még nem is beszéltünk az M1, M2, M3 metró csomópontjáról, a Deák téri villamosvégállomásról, aminek köszönhetően nem csupán a vételi négyzetméterárak kínálnak biztosan megtérülő befektetést errefelé, hanem a rövid- (Airbnb-típusú) és hosszú távú bérbeadási lehetőségek is.

Szétnéztünk az aktuális kínálatban a Deák Ferenc tér környékén, jó állapotú vagy befektetési szempontból kiemelkedő lehetőségeket kínáló, 60 négyzetméternél nagyobb, de 100-nál kisebb alapterületű eladó ingatlanokat kerestünk – és találtunk is. Íme!

Ezt az éppen 100 négyzetméteres, gyakorlatilag közvetlenül a Deák téren (az Anker közben) található 4 szobássá alakítható lakást 81,9 millió forintért hirdetik.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan egy jó állapotú, polgári, nagy belmagasságú házban van. Világos, csendes, jelenleg 2,5 szobás elrendezésű. Rövid- vagy hosszú távú kiadásra kiválóan alkalmas, de akár két lakássá is bontható.

Kattints a képre még több fotóért!

Két fürdőszobája van, a konyha beépített gépekkel felszerelt. Az ingatlan azonnal költözhető, tehermentes.

A Fehér Hajó utcában 56 millió forintért kínálják ezt a felújítandó 67 négyzetmétert egy ház kifogástalan állapotú, 2 liftes házban.

A lakás abszolút a centrumban található, ugyanakkor csendes, 2. emeleti. Mivel 2 bejárattal rendelkezik, akár 2 garzonná is alakítható. Mivel üres és tehermentes, azonnal birtokba vehető, 3,6 méteres belmagassága pedig további kiváló lakberendezési lehetőségeket kínál.

Kattints a képre még több fotóért!

A Király utcában irodának, rendelőnek, de más befektetési célra is jó választást ígérő 98 négyzetmétert kínálnak 69,9 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

A téglalakás klasszikus négyszintes nagypolgári társasházban található, tágas, utcafronti, tájolásából adódóan pedig napfényes, világos, kiváló állapotú. Benne igény esetén a négy méteres belmagasság miatt állógaléria is kialakítható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)