Csodás lakások a Deák tér környékén

Két garzonná alakítható, de azonnal beköltözhető vagy kiadható 60 és 100 négyzetméter közötti lakásokat is találtunk a Deák Ferenc tér közvetlen közelében. A környék természetesen nem csak az M1, M2, M3 metrónak köszönhetően kiemelt ingatlanpiaci célpont.

Ha Magyarország központja Budapest, akkor Budapest központja egyértelműen a Deák Ferenc tér és környéke. Itt fut össze az Erzsébet tér, az Andrássy út, innen néhány lépésnyire található a Váci utca, a magyar Fashion Street, a Duna-part, a Szent István-bazilika és a bulinegyed fő ütőerének számító Király utca is. Csak hogy a legfontosabb, nemzetközi viszonylatban is jelentős tényezőket említsük.

Mindez ingtalanpiaci szempontból is jótékony hatással van a környékbeli lakások árára. És akkor még nem is beszéltünk az M1, M2, M3 metró csomópontjáról, a Deák téri villamosvégállomásról, aminek köszönhetően nem csupán a vételi négyzetméterárak kínálnak biztosan megtérülő befektetést errefelé, hanem a rövid- (Airbnb-típusú) és hosszú távú bérbeadási lehetőségek is.

Szétnéztünk az aktuális kínálatban a Deák Ferenc tér környékén, jó állapotú vagy befektetési szempontból kiemelkedő lehetőségeket kínáló, 60 négyzetméternél nagyobb, de 100-nál kisebb alapterületű eladó ingatlanokat kerestünk – és találtunk is. Íme!

Ezt az éppen 100 négyzetméteres, gyakorlatilag közvetlenül a Deák téren (az Anker közben) található 4 szobássá alakítható lakást 81,9 millió forintért hirdetik.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan egy jó állapotú, polgári, nagy belmagasságú házban van. Világos, csendes, jelenleg 2,5 szobás elrendezésű. Rövid- vagy hosszú távú kiadásra kiválóan alkalmas, de akár két lakássá is bontható.

Kattints a képre még több fotóért!

Két fürdőszobája van, a konyha beépített gépekkel felszerelt. Az ingatlan azonnal költözhető, tehermentes.

A Fehér Hajó utcában 56 millió forintért kínálják ezt a felújítandó 67 négyzetmétert egy ház kifogástalan állapotú, 2 liftes házban.

A lakás abszolút a centrumban található, ugyanakkor csendes, 2. emeleti. Mivel 2 bejárattal rendelkezik, akár 2 garzonná is alakítható. Mivel üres és tehermentes, azonnal birtokba vehető, 3,6 méteres belmagassága pedig további kiváló lakberendezési lehetőségeket kínál.

Kattints a képre még több fotóért!

A Király utcában irodának, rendelőnek, de más befektetési célra is jó választást ígérő 98 négyzetmétert kínálnak 69,9 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

A téglalakás klasszikus négyszintes nagypolgári társasházban található, tágas, utcafronti, tájolásából adódóan pedig napfényes, világos, kiváló állapotú. Benne igény esetén a négy méteres belmagasság miatt állógaléria is kialakítható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)