Olcsó lakáshitelhez juthatsz a lakástakarékok segítségével

Ha lakásra teszel félre, az egyik legjobb megtakarítás a lakástakarék. Már az éves befizetéseid után járó 30 százalékos állami támogatás is nagy szó a hozamgyenge környezetben, de még jobb, hogy a számlanyitási díjat is megúszhatod, ami akár 76 000 forint is lehet. A Bank360 megnézte, milyen akciókkal várnak a pénztárak!

Erste Lakástakarék

Többfajta akció érhető el az Ersténél: egy havi betétnek megfelelő kedvezményes számlanyitási díjat számolnak fel (azaz maximum 20 000 forintot), ha 6, 8 vagy 10 éves futamidőre szerződünk, de teljesen ingyenessé válik a számlanyitás, ha a szerződés lejárta után újat kötünk. Ráadásul a Bank360-on keresztül kötött lakástakarékok mellé 40 000 forintos wellness-utalvány is jár, hogy méltó módon ünnepelhess meg egy jó döntést!

OTP Lakástakarék

Szintén rengeteg akció várja az OTP Lakástakaréknál azokat, akik már az OTP Bank ügyfelei vagy készülnek azok lenni. Díjmentes például a szerződéskötés, ha 14 év feletti új banki ügyfélként a kedvezményre jogosító folyószámlák közül választasz. Akkor is díjmentesen nyithatsz, ha a netbankon, az OTPdirekten keresztül adod le az igénylést. Ingyenes a számlanyitás akkor is, ha OTP-s lakáshiteled van, új jelzálog- vagy áthidaló hitelt igényelsz, de ugyanígy spórolhatsz, ha OTP Egészségpénztár új belépő tagja vagy.

Fundamenta Lakáskassza

A Fundamentánál jelenleg nincs számlanyitási akció. Viszont meglévő ügyfelek Lojalitás Kupont kapnak, amivel 10 százalékos extra kamat jár az első havi befizetésre, azaz 240 000 forint esetén 24 000 forint üti a markunkat.

Aegon Lakástakarék

Az Aegon elengedi a számlanyitási díj felét, ha legalább 5 évig náluk gyűjtöd a lakásra valót, rendszeresen fizeted és nem mondod fel a szerződést, ezek mellett pedig telefonszámot és email címet is adsz. Ingyenes lesz a számlanyitás, ha lakásbiztosítást vagy nyugdíjpénztári megtakarítást is vezetsz az Aegonnál.


(X)

A cikk megjelenését támogatta a Bank360.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)