Olcsó lakáshitelhez juthatsz a lakástakarékok segítségével

Ha lakásra teszel félre, az egyik legjobb megtakarítás a lakástakarék. Már az éves befizetéseid után járó 30 százalékos állami támogatás is nagy szó a hozamgyenge környezetben, de még jobb, hogy a számlanyitási díjat is megúszhatod, ami akár 76 000 forint is lehet. A Bank360 megnézte, milyen akciókkal várnak a pénztárak!

Erste Lakástakarék

Többfajta akció érhető el az Ersténél: egy havi betétnek megfelelő kedvezményes számlanyitási díjat számolnak fel (azaz maximum 20 000 forintot), ha 6, 8 vagy 10 éves futamidőre szerződünk, de teljesen ingyenessé válik a számlanyitás, ha a szerződés lejárta után újat kötünk. Ráadásul a Bank360-on keresztül kötött lakástakarékok mellé 40 000 forintos wellness-utalvány is jár, hogy méltó módon ünnepelhess meg egy jó döntést!

OTP Lakástakarék

Szintén rengeteg akció várja az OTP Lakástakaréknál azokat, akik már az OTP Bank ügyfelei vagy készülnek azok lenni. Díjmentes például a szerződéskötés, ha 14 év feletti új banki ügyfélként a kedvezményre jogosító folyószámlák közül választasz. Akkor is díjmentesen nyithatsz, ha a netbankon, az OTPdirekten keresztül adod le az igénylést. Ingyenes a számlanyitás akkor is, ha OTP-s lakáshiteled van, új jelzálog- vagy áthidaló hitelt igényelsz, de ugyanígy spórolhatsz, ha OTP Egészségpénztár új belépő tagja vagy.

Fundamenta Lakáskassza

A Fundamentánál jelenleg nincs számlanyitási akció. Viszont meglévő ügyfelek Lojalitás Kupont kapnak, amivel 10 százalékos extra kamat jár az első havi befizetésre, azaz 240 000 forint esetén 24 000 forint üti a markunkat.

Aegon Lakástakarék

Az Aegon elengedi a számlanyitási díj felét, ha legalább 5 évig náluk gyűjtöd a lakásra valót, rendszeresen fizeted és nem mondod fel a szerződést, ezek mellett pedig telefonszámot és email címet is adsz. Ingyenes lesz a számlanyitás, ha lakásbiztosítást vagy nyugdíjpénztári megtakarítást is vezetsz az Aegonnál.


(X)

A cikk megjelenését támogatta a Bank360.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)