Jó elosztás és kiváló elhelyezkedés: ez a kulcs a nagy lehetőségeket kínáló lakásokhoz

A régi körfolyosós házak lakásai sokszor nem a legjobb elosztásúak, nagy belmagasságukkal, tágas szobáikkal azonban sokféleképpen alakíthatóak, így rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Ha mindezeken felül még az elhelyezkedésük is kiváló, akkor nemcsak saját lakásnak, hanem befektetésnek is első osztályúak.

Most egy ilyen lakást mutatunk. Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában, áll az az 1900-as években épült ház, melyben ezt a remek elosztású lakást kínálják eladásra.

Környéket nem is találhatna jobbat, aki frekventált helyen szeretne élni vagy befektetési lehetőséget keres, hiszen a lakás a Duna-parttól és a körúttól is mindössze néhány perc sétára van, és a Nyugati tér a Westenddel vagy a Margitsziget is könnyen megközelíthető.

A 3-as metró és a 4-es, 6-os villamosok megállójának közelsége biztosítja, hogy innen bárhová könnyen eljusson az ember, de számtalan busz és troli megálló is található a közelben.

Maga a társasház rendkívül jó állapotú, folyamatosan karbantartott, lifttel is rendelkezik. Hasonlóan jó állapotú a 100 nm-es lakás is, mely nemrég esett át műszaki és esztétikai felújításon. A felújítás az összes vezeték cseréjét, a szobákban a parketta felcsiszolását, a többi helyiségben a járólapok cseréjét érintette.

A lakás jelenleg 2 szobával és egy tágas, csaknem 24 nm-es konyhával rendelkezik, melyet egy széles boltív oszt két részre. A tágas konyhának két folyósóra nyíló ablaka is van, így sokféleképpen alakítható. Egyik ablakát bejárati ajtóra cserélve az ingatlan akár két külön lakássá is alakítható, melyhez a tulajdonos átalakítási tervet is mellékelt.

Egy másik terv szerint a konyha leválasztott része egy újabb szoba lehet, amely még így is csaknem 12 nm, a konyha többi részét az előtérrel, a közlekedővel és a kamrával egybenyitva pedig egy amerikai konyhás nappalit kaphatunk. Így egy amerikai konyha + 3 szobás lakás boldog tulajdonosa lehet, aki ezt a tervet követi, melyet a tulajdonos szintén mellékelt.

Mindkét szoba tágas, világos a nagyobbik kis híján 30 nm, de a kisebbik is majdnem 24 nm-es, így ezek is sok átalakítási lehetőséget rejtenek magukban. A lakás különlegessége a nappali félköríves ablaka, mely egy olvasókuckónak is helyet adhat, de mindenképp rendkívül hangulatos, különösen, hogy nem a zajos utcára, hanem a másik szoba ablakával együtt a kertre néz.

A lakás tehát kiváló lehetőség lehet nagyobb családoknak az amerikai konyhás megoldással, vagy egyedülállóknak, pároknak, akik a kisebbik lakás kiadásával extra jövedelemre tehetnek szert, és azoknak a befektetőknek is, akik mindkét lakás kiadásában látják a lehetőséget.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Korszakos bejelentést tett a magyar Nobel-díjas

Korszakos bejelentést tett a magyar Nobel-díjas

Magyarországra érkezett Krausz Ferenc lézertechnológiája.

Vitézy Dávid áll a főpolgármester-választás elébe

Vitézy Dávid áll a főpolgármester-választás elébe

Hamar reagált Karácsony Gergely javaslatára.

Hivatalos: a főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely

Hivatalos: a főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely

Annak ellenére, hogy az újraszámlálás után is ő nyert Vitézy Dáviddal szemben, még ha 324 helyett csak 41 szavazattal is. Vitézy Dávid áll az új szavazás elébe.

Orbán Viktor szája-ízének kedvező hírt kaphat este Brüsszelből?

Orbán Viktor szája-ízének kedvező hírt kaphat este Brüsszelből?

Az informális EU-csúcson egyebek mellett az is kiderülhet, Ursula von der Leyen marad-e az Európai Bizottság vezetője.

© 2024 (v2.202102)