Kiváló üzleti lehetőség a Római-parton!

A legtehetősebbek potenciális vadászterülete a Római-part. Aki befektetésben gondolkodik, annak érdemes megnéznie itt a lehetőségeket. Most mutatunk egyet, amelyre egy kisebb lakóparkot is fel lehet építeni, sőt, az építési tervdokumentációk és a jogerős építési engedély is rendelkezésre áll, így tervezés és az engedélyeztetési eljárás idővesztesége nélkül, azonnal megkezdhető a fejlesztés.

Különös, exkluzív hely lett mára a Római-part. Az otthonok errefelé magas áron keresnek gazdát, lényegében olyan árszintem, melyen a legdrágább II. vagy XII. kerületi részek elérhetők. A nem mindennapi hangulat, az igen kellemes éttermek, a szabadidős sportok megannyi lehetősége – az evezéstől a futáson és a tornán át a kerékpározásig -, az erre zajló új építések, közterületi fejlesztések. Ezek mind-mind látványosan magukhoz csábítják az Óbudára, vagy környékére költözni vágyó, igen tehetős rétegeket.

Ha valakinek van nagyobb összegű, befektetendő tőkéje akkor itt most jó üzletet csinálhat. Feltehetően könnyen, gyorsan és jó áron értékesíthetők itt a Római-parton a Dunához közeli (Dunai panorámás), magas minőségű, új társasház lakásai.

Ezúttal egy olyan eladó telekre bukkantunk, egy komplett, megtervezett lakópark projekttel együtt, ahol az árvízvédelem is tökéletesen megoldott!  Bár számos új épület a Királyok útjának környékén, a Duna és a gát közt épült, ez a telek a védművön túl van, ide szabályosan és biztonságosan lehet építeni.

Az alább bemutatandó telekingatlan a Riverport lakópark második üteme lehet, hiszen a telek a Riverport I. lakópark mellett helyezkedik el. A 11,44 ezer négyzetméteres fejlesztési területet a beruházó most értékesíti. A biztos, magas hozamot kereső, tehetős vállalkozóknak ezúttal egy lakóparki-telket mutatunk.

 

 

Jogerős építési engedéllyel tehát három, különálló épületben, összesen 57 üdülő apartmant építhet az új tulajdonos. Az otthonok mellett 69 kerékpártárolóra, 30 csónaktárolóra, illetve 14 felszíni és 54 mélygarázsban elhelyezett gépkocsi beállókra vonatkozik. A három épület közül kettő a Királyok útja felől, míg egy a Duna felőli részen kap helyet, köztük tágas, parkosított területekkel. Az óriási telek közvetlenül a Duna-parton van, tehát az épületek több pontjáról is gyönyörű kilátás nyílik a Dunára.

Jó hír, hogy a környéken már sok ilyen apartmant építettek és minden esetben villámgyorsan lehetett értékesíteni őket.

Fontos az is, hogy a telek összközműves, minden közmű kiépítésre került, valamint az utcafronti parkolók, a kerítés kiépítése, illetve a bejárati portaépület is elkészült már.

A telek jó befektetési lehetőséget kínálhat – a fenti hasznosítási formán kívül – még luxus kategóriájú nyugdíjas üdülőapartmanok kialakítására, vagy irodák céljára történő fejlesztésre és bérbeadásra is.

A cikk a telek értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)